Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Sosem foglalkoztam vele és nem is akarok mélyebben! Egy gyors vázlat, helyzetkép. Rövid cél sok ellenállással! Trendvonal, fibo szintű (korrekciós) ellenállások, trendvonal a célmezőben! Kétszer lepattant már. https://ibb.co/6RNf8C7H https://ibb.co/xKPDkwjv
Nagy fehér testvér Ff. ha ránéznél a megakránra azt megköszönöm,sztem van benn innen 40% minimum. Kösziii! Nekem elég a 40% ha jön, márpedig nagyon úgy látom, hogy jönnie kellene röviden is akár.
Vmi nekem nem stimmel a várakozásomban, neki kell állnom átnézni, mert FF. ellen nem megyünk értelmes magyarázat nélkûl.Trumppal nem tudok mit kezdeni.Röviden legyalogolom a mozgást, de erre nincs mindig idő, a szarakodásnál drága is.Nem beszélve a mai napról.
Talán FF. is pihen, nyaral, családdal, barátokkal.Nekem sem a topic lenne az első.Egyébként sem történik még semmi.Ti is pihenjétek ki magatokat, töltődve kezdjük az őszt!
Ezek nem tökáttételes certifikátok, olyasmi mintha tényleg ezüstöt vennél, és csak annyit "kapsz" amennyit kifizetsz. Ellenben nincs kiütés veszély. Rollover ugyanúgy van mint a többinél, mert a valóságban nem fizikai ezüstöt veszel. A legutolsó rollover 1,77% / év USD-ben. a 03 nem nyílt végű a 04 igen ... viszont ezt ennél jobban Én sem tudom ... mi történik a lejárat napján.
Megnéztem mind a kettőt . Az hogy kinek mi éri meg , maga dönti el . Nekem nem éri meg tartani mert én jobban szeretem a rövid távú mozgásokat megjátszani szerintem az olajnál nem éri meg . Az ezüstnél van ráció az ilyen hosszabb távú termékben de akkor sem az én világom. Másnak még tetszhet 😂
Certiknek az a veszélye , hogy ha az árfolyam eléri a korlátárat / amit meghatározott időben változtatnak folyamatosan / akkor kiütik őket . Kapsz vissza némi maradványértéket és buktad a befektetett tőke legnagyobb részét . Mindezt akár napok alatt ha rosszul szállsz be . EB SILVER 03 -a én már nem erőltetném .ha lejár szeptember 30.-án . Amúgy is a nagyobb tőkeáttételű certiket használom.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)