Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nagyon kiestem ... Mohó lettem tavaly őszre mert nagyon jól ment minden, aztán jött Trump megválasztása... Igazából azt fontolgatom hogy eladom ami van aztán pihenek ... Csak a hülyeséget csinálom hetek óta egyik baromság a másik után
Pedig szóltam felejtsd el a berögződéseket .. Minden év más . Ne tarts sok és nagy pozíciót viszont azt , úgy hogy tudj beavatkozni ha kell . ( legyen cash bőven . Azért estél ki a ritmusból mert nem úgy kereskedési , ahogy régen . Sok kicsi napi haszon. Érdekes anno milyen ideges voltam hogy ne vigyenek be appba .. Szokásoshoz híven szerintem nagyobb pozíciót vettél fel , mint ami logikus lenne ..
kriptos appokban benne szoktak lenni az uj es régen bevezetett kripokis es régebben voltak olyan kriptokis ahol áttéttel is lehetett kereskednivelük de voltak zürök és csalások es sokat kivezettek aztan tisztult a kép de elég sok befektető csalas álldozata lett regebben Dehat akik régota kripoznak azok talan errol tobbet tudnak elmondani
krypto- ....akkor került a piacra,amikor Trumpot beiktatták elnöknek :-) 77 dolláról leesett 7-ig ,annyira nem volt népszerű ember az elmúlt 3 hónap alatt.Szerettem-szeretem figyelni és kisebb összeggel spekizni bene,mert mutatta éppen mit gondolnak róla .:DDD
Kedves vagy, de ez csak szembejön, mi meg erre vagyunk kiélezve. Investo oldala nekem tetszik, bár találtam már benne hatásvadász grafikont. Beze is oda tesz Batmant-t ahova akar - saját bevallása szerint :D
Jol eltalállta ez a grafikon az utobbi 30 ev valságait a melypontjaival Szépen összeszeded az anyagokat Reggel Dexter már irta ezt a problémas arany rez mozgas az s&p500 index oldalon nekem de nem gondoltam hogy erre teis figyelsz komoly alapos munkat csinálsz a cél érdekében
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)