Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ne is mond ... COMM nekem -47,85% ban vagyok sajnos 3 pakk is lett véve ... persze még mindig jobb mint az SP ami -24%-al -63,07% KO-zott ... az egyiket a Japán Yen hisztiben vettem és volt +75%-ban is ... de elhalálozott egy része.
Igen ahogy mondod igaz. De itt már az üzlet megköttetett ... itt fordítva lehet ... van 5.435USD-m ma veszek 1db. US500-at ... de hopp 5.107,25 az ára ... marad még ~ 320USD-m almára. (US500 nyitó és Real árak)
Néha arra gondolok, hogy a BÉT-en egy papír van, az az OTP. Mármint, ami valós részvény. Annak ellenére, hogy 2009-11?-ben nagyon szívtam vele. Ha jön a szar, azért ezt ne felejtsük el, még ilyen is lehet. Egy valami nem, ezüst nem lehet majd ingyen. Remélem.
Látom megint eltévedtél! Ki a francot érdekel, hogy ki melyik oldalon áll a politikában és ráadásul fogalmad sincs róla! A gazdaságról csicseregtünk nem a hovatartozásról! Persze akinek a vérében van a méreg az sosem fog tisztán látni! :))
A világ elesik de app nem fog … érdekes egy mese lenne .. mennyi benne a soeka tőke ? Honnan indult meg - kb annyit ér 6-700 Ft.. szerencséd van kitart egy hétig.. de ha a maci brummog ..,
https://invst.ly/19vwac SöPö. Volt tér még lefele és ez esni kívánt. Az is egy irány!!!! :) A zöld madár fent szépen muzsikált, most keresni kellene egyet lent ami foghatja, de ez lehet, hogy még korai ????
Szkeptikus vagyok az appbA rakommal .. Mert minél többet esik pl egy OTP annál nagyobb az esélye , hogy mikor indul vagy már előtte a jó lehetőségre várva szórják is az Appot …
Ne haragudj, nem vettem észre. Fort az agyvizem épp. 2 hete még 60% pluszban volt a certi portfólióm... Most láttam, hogy Discordon is írtál... mondjuk nem lettél volna velem előrébb, mert én megtartottam. Ez az egyetlen pluszban lévő certim jelenleg...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)