Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Reggel vettem BUX-ot 1511- ért. Azóta emelkedett a BUX 0.22%- ot. A TL67 meg mínuszban. Na ezt hogy csinálja a jegyző? Oda teszi az árat ahova akarja vagy eltűnt? Ilyenekkel is kell vacakolni. Nagyon kőbaltás a hazai piac.
Mindjárt kettő kamatvágás jön! Dél- Afrika EU . Elvileg az EUR gyengítése is kedvez a Richternek azért amiért nem kedvez az aranynak. USD erősödést várható. A DXY miatt. Lássuk! Utána a BÉT is beindulhat!
Persze, ezért futures. Extrém módon is elválhatnak egymástól szerinted?
Törölt felhasználó2025. 01. 30. 13:54
Hát igen . Folyamatosan változtatni kényszerülünk a kereskedési módszerünkön . Amikor Beze kezdte még relatíve kevesen certiztek. Most rákapott boldog boldogtalan . Olyanok is akik nem is értenek hozzá. De tudnak vele keresni , mert kiülik.. Ők mázlisták mi meg tudatosan szálltunk be pont most.. Nekünk már előre kell gondolkodnunk . Mindenre figyelni - rollover, nincs jegyző, elkapkodják, nem tudsz hova lemenni stb.. De én meg abban nem hiszek , hogy a certi csak adott napra a legjobb .. Mivel minket köt a BÉT.. Nekem a 2-7 napos időtáv jött be főleg. Viszont van egy jó oldala a certiknek - itt meg tanulsz kicsit magasabb szinten tőzsdézni.. / ez se sok még/, mert kénytelen vagy figyelni sok tényezőre.. Hiszek benne hogy ez hosszabb távon megtérül.. Nekem örök tanulság volt a carry trade.. Ott mértem le ki mit tud ..,Értem én hogy kiüli .. aham 😂😂
Megint közelíti az 1 dollárt a futi és XAG különbsége. Akkor hogy is van ez? Nem hagy nyugodni a dolog. A jövőre nézve magasabb árú ezüstöt jelez ez??? Vagy túl van húzva, és mindenképp visszamegy a 33-40 centes sávba? Szóval hogyan működik a dolog, és mit jelent? Rolloverhez semmi köze a dolognak, hiába is mondjátok. De jó lenne már kideríteni, mert elég sokat jelent a certi árában ez a mozgás oda-vissza.
Mint az OTP ott sincs certifikát de az legalább emelkedik így mindig ki tudnak adni újat, ez a csökkenő elcsorgás a legrosszabb. Főleg, hogy már lassan a TL 38 is elfogy.
Az a bajom a richterrel hogy elfogytak a certik és nem tudtam a játékomat játszani Nem tudtam eladni visszavenni... A tartogatásra meg ráfáztunk. Ha lett volna elég certi nem lenne ilyen sok most..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)