Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ha törne a 28.8 szint akkor akár a májusi minimumot a 26 dollárt is elérhetné. A szeptemberi kamatvágásról is volt szó, hogy akkor Kínának olcsóbb lenne a dollár. Az ipari felhasználást is írták. Hát le kellett volna mentenem.
nekem még megnyitotta a lényeg hogy ha nem fogja meg a 29 környéke, max a 28.8, akkor irány a süllyesztő és hogy ha ma visszapattanna 30 fölé akkor a trendvonal letörése nem lenne valid, és próbálkozhatna utána felfele kacsintgatni
Nem akartam belefolyni és nem is tervezem, de ezt a hullámot végig kell kísérni, ha már belekezdtem. Az 5. szakasznál volt egy felpattanás, ahogy vártuk. Amikor rsi ~16... (órás idősík) ez nem is meglepő, ilyenkor megjelennek a speka vevők! Sajnos volt még eladó és újból lefordult, legtöbbször mélyebre megy! Ment is... Most van egy kis aljépítés, konszolidáció, de semmi sem tuti még, de mintha kifulladt volna az eladás.. :) Persze ez csak rövid idősíkon és egy napos, fontos, támasznál! Gondolom várunk az USA nyitásra és majd kiderül a folytatás.
farkasfu: szuper vagy, hogy segítesz minket - kár hogy olyan nehezen fogom fel néha a dolgokat, meg hát a kapzsiság az nagyon erős érzelem
többieknek: a mi lett volna ha kérdéseket nem tárgyalom le magamban, mert akkor a nagymamám lett volna a 4-es 6-os :-)
most 400-as átlaggal vagyok benne (volt közben egy eladás és visszavétel még múlt hét végén) a 029-ben
itt már nem adok el, csak drukkolok :-)
minden profit realizálónak nagyon gratulálok és minden benne lévőnek kitartást kívánok
"...eladom a bútorokat, eladom a hangfalakat..... az eszemet nem, nem, nem, azt nem adom..." - valahogy ez a dal jutott most eszembe
sok dolgot megtapasztaltam az elmúlt hetekben: egy szuper topikbandát, akik folyamatosan segítik egymást információkkal, gondolatokkal, alázatot, kézre ülést, egy olyan rendszert láttam, ahol a kereskedési idődön kívül mások a te részvételed nélkül folytatják a kereskedést :-)
egyszóval fantasztikus itt a csapat, olyan mint egy nyári tábor
jó spekit mindenkinek és persze sok pénzt
Törölt felhasználó2024. 07. 19. 11:43
Magam részéről : 28,78 nagyon adja magát ..
Törölt felhasználó2024. 07. 19. 11:40
Többség azt hiszi épduferr azt kibelépked 5000 Ftal… Ez most nem az a kategória , felesleges 29,5 be bízni, mostmár olvasom29,17 talán fogja… A normál ár 20-22 USD az a vak is làtja. Szóval Tony ha kezdő vagy TL 20 felett ne is gondolkodj, ha be akarsz szállni tudd hogy itt a kelleténél pozitívabban sokszor az emberek. Lehet jobb ha kivársz… USA még sehol…
Kisebb kockázattűrőképességgel hosszú távra a TL20-at hogy látjátok?
Törölt felhasználó2024. 07. 19. 11:23
Semmit nem jelent..
Törölt felhasználó2024. 07. 19. 11:02
A TS011-nél 10 óra 20 percnél 20.000 db-ot, adtak vissza az árjegyzőnek, egy perccel később 7.000 db-ot. A TL029-nél 10 óra 27 percnél 405 ft-ért 21.000 db-ot, azt viszont megvették.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)