Telefonica-val foglalkozik valaki? kissebb verengzes lett az osztalekfelezes es cachflow csokkentes utan. de a "szamok jok" proognek a legtobb elemzo cikkeiben.
Eléggé hasonlóan, mint Te. -Ez itt nem belépési pont, bár breakout traderek a saját módszereik alapján megveszik-megvehetik, de simán visszaeshet 28 alá, ott venném ha még nem lenne -38 és 42 közti céláram van, ezt az inverz fej-váll mellett egy kitöltetlen rés, az 50 havi, 20 heti mozgóátlagok és az éves pivot szint is, ami kevésbé számít, mert csak év végéig érvényes Jó jelentés vagy hírek a perekről, amik felküldhetik, de ez a szint akkor is gondot fog okozni.
gratulálok, mindig a legnehezebb a rossz elengedése!!! Tulajdonképp csak azt kell igazán megtanulni (nekem még mindig kínkeservesen megy) kívánom, hogy a következőn 2x ennyi jöjjön be.
részemről BASF long, múlt heti fordulós gyertya megerősítésre került (eddig, remélem így is marad)a részvény erősen ciklikus, at esetek 80%ban az év legvége és első 1-2 hónapja a meghúzás jegyében szokott eltelni: https://www.tradingview.com/x/vMQMSNOc/ ...látok benne potenciált 12-16hét 20% körül, a beinduló német elektrifikáció hatékonyságnövelő lesz (olcsó energia, nagyobb haszonkulcs)
hogy látod a Bayert? hetesen fordított fej váll, esetleg elég magas célárral? eőtte résbe beleszúr? ...mondjuk ha USA peres ügyekről jönne pozitív hír, akkor papírsárkányi magasságokba is szállhatna komoly dilemma számomra venni vagy nem venni
Nucera: Nem volt 7-dik alkalom. 9 aljáról egyenes út vezetett a 8 aljához. Tegnap pedig rossz hírek jöttek. "Thyssenkrupp Nucera AG & Co. KGaA released preliminary figures for the 2024/25 fiscal year, showing sales of €845 million, slightly below the projected range of €850 million to €920 million. The company reported a positive EBIT of approximately €2 million, an improvement from €-14 million the previous year. Both the Green Hydrogen and Chlor-Alkali segments met sales and EBIT guidance, with the former generating sales of €459 million and the latter €386 million. The order intake decreased significantly to €348 million from €636 million in 2023/24. For the 2025/26 fiscal year, the Management Board anticipates lower sales, ranging between €500 million and €600 million, due to a challenging market for green hydrogen. Group EBIT is expected to be between €-30 million and €0 million. Measures to mitigate financial impacts are underway. Detailed results and future guidance will be available in the 2024/25 Annual Report, set for release on December 17, 2025." https://finanzwire.com/article/thyssenkrupp-nucera-ag-co-kgaa-etr-thyssenkrupp-nuceras-202425-fiscal-year-results-and-202526-forecast-Hhb2VvUqzFM Emiatt szinte biztosan eséssel indítja a napot. ATL április 7-én volt 6,86-on. Közelít hozzá és lehet hogy újabb mélypontot is talál hamarosan. Ha nagyon letolják, akkor viszont egy visszakorrekció miatt gyorsan emelkedhet is. Bátraknak érdemes figyelni.
NOVO De aki itt belevesz az lehet mégis... JANEM!!! Mert én belevettem így meneküljetek! :D Lesz ez még olcsóbb is jóvl lentebb vehettek!! (Csak a kezemet figyeljétek mart bukok) :D
Legyen így, neves ikonikus cég, megérdemli, hogy magasabb polcra tegyék. Nekem a KPI ok nem teszenek, a pénzügyi eredmények még sánták. Én megvárnám, míg fordul, de akkor bizony simán le is maradhat az ember arról a tizenX %ról. Kívánom, hogy sikerüljön! Mátol figyelem én is.
Az elmúlt egy évben 6 és 9 euró között mozgott. Én abban bízom,hogy komolyabb békehirek esetén bármikor bennevan egy 10-20 százalék a jelenlegi árfolyamhoz képest is, főleg,hogy jó eredmények is várhatóak.
Utána olvastam TUI nak, hát ez egy gumi nélküli bungi-jumping...... Aki ezt veszi, szerintem figyeljen a poziméretre, legyen tér a higításra is akár, és roncsolja az egyenleget. Nálam ez olyan mazihista kategória, mint a VW :D bár azt veszem lelkesen.
Eurós részvények vitasarok