Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Van igazságod, csak hát 5.éve várunk, az nagyon sok, hol kellett a többiben ennyit várni bármire is? Hogy a többiről 210 stb ne is beszéljünk, épp ezért részemről ma is ment az ima....
Nem zavar, saját részvénnyel és pénzzel mindkét irányba odateszik ahova akarják. Volt ilyen 80 forintnál is. Egyébként az Opusnál is voltak ilyen időszakok. Pont 40 forintnál volt az első megálló mikor kiderült,hogy az egyik főgeci az álltulaj. Utána 200 forintnál volt újabb megálló. Ez egy ilyen időszak. Várok,mozizok. Ne hagyd,hogy "uralkodjanak" rajtad idegileg. KERESNI fognak ezek a 383 000 millió darab részvényen is, nem csak a 2400 darabon. Nyugi van. Jön a szép idő, vidámság, jó kedv. MOSOLYOGJ !
És az nem zavar h ilyen bődületes sok eladó van itt, miért, honnan, ki adja? Ezeket a részvényeket bárki megveheti vagyis ha bárki most beallna 37re fel millió darabot venni megkapná valószínűleg, ez nem aggaszt?
Az árfolyam sok mindentől fog függni. Látod,most a 37,1 forintot sakkozták ki a matekzsenik. Azon az áron kaptak részvényt a fizetésükért. És láss csodát. 2 hónap múlva most ez a könyv: 37 forinton vétel- 37,2 forinton eladás. Szóval ők a matekzsenik-biztos megmondják,hogy mennyi lesz 1 év múlva hisz ők irányítják. :-) :-) Én csak úgy gondolom,hogy ha elengedik az árfolyamot ( ha érdekük lesz, látod a bevezetésné érdekük volt akkor is megtették ,210 ft, 28 milliárd , ismert nagy nevek, BANK center stb. ) Szóval itt most csak mozi van. Én várok és időnként vásárlom. :-)
Igazából már én sem siettetem. Opusból az lett amit elemezgettem 2017 környékén. Lesz az bőven 1000 ft felett. Az,hogy közben a NER mit művelt ott is ( 800 ft -100 ft ) . Borzalom. DELTA !!!!!! A DELTA szerintem azóta a NER-é mióta "megegyeztek" az MNB-vel, Igaz onnantól tudjuk,hogy ÉLHET a DELTA , viszont a NER "markai" közt vagyunk. Innentől az MBH fogja finanszírozni a DELTA-t. Ez olyan indulópont mint amikor az OPIMUS -t feltőkésítették 4 milliárd forinttal a legelején. Ott nekem az volt a jel. Itt most számomra ez a 2,4 milliárd jelenti ugyan azt a kiinduló pontot. A DELTA ha megindul nem csak 210 ft lesz. Persze , én így gondolom ezért építem a bázist. Mindenki úgy elemez ahogy gondolja. :-) :-) ui: Tudjuk,hogy most gyomorforgató,de hát a tőzsde már csak ilyen. Én nem azért írok,mert ideges vagyok, csak elemezgetem a történéseket és közben azért leírom ,hogy mit tettek sok-sok kisrészvényessel. Szerencsére én nem vagyok minuszos csak az idáig már realizálható hasznot veszítettem el a félrevezetésük miatt. Mindegy, most már végigjátszom. NAGY JÁTÉK LESZ ITT !!!!!!!!!!!!! SZVSZ !!!
Na, ott van az árfolyam ahol kapták a fizetésüket RÉSZVÉNYEKBEN Januárban. . 37,1 ft. Ügyesek. Matek zsenik. :-)
Törölt felhasználó2024. 03. 07. 15:16
ide buldózerek és imák együtt kellenének, az ima részemről ment ma is....37,3-ra és 37,4-re annyit betettek h még ők is megijedtek....undorító banda....jaj csak nehogy emelkedjen, honnan is van ez a sok eladó részvény? Csalók 5 éve ezt csináljátok, nem volt még elég?
Hát ez az, miért nem.... Mikor tudják pontosan h sokunknak mennyire fontos lenne.... Sokszor belegondolok h hogy a francba tudnak ezek ilyen veleéig embertelenek, gecik lenni, ez az egész bagázs, hogy nincs egy ember, aki azt mondaná h te ezt azért ne, ne vigyuk le 40 v 50 alá, ne tegyünk mindenkit tönkre csontig, ne húzzuk az utolsó utáni utáni pillanatig, ne mindig csak nekünk legyen jó, stb..... Micsoda egy undorító, utolsó bagázs ez...... Ima ma is ment részemről, épp a leirtak miatt, kapjanak már vissza valamit, sokat abból amit 5 éve nekünk okoztak, okoznak....
A napokban megtudjuk az új BUX kosár összetételét. Tudjuk,hogy maradunk. :-) Nem is ez érdekel hanem ,hogy remélem kérték ( sunyiba ) a Prémiumba kerülést. A múlt heti " tájékoztatóba "újra a célok közt szerepelt a bekerülés. Egyébként mi a gondjuk az akvik nyélba ütésével ? A DELTA-t hipp-hopp behozták Vajna halála után. Az új akvikat évek óta figyelik . :-) Rájöttem, nagyobb durranás lesz mint amit várunk, több mindennel bejelentve, ezért a problémás kivitelezés. :-) Na,de viccet félretéve: Ha évek óta figyelik az akvikat és ősz óta tudják,hogy a pénz is megvan a kurmány bankjától akkor miért nem jelentik be ?????
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)