Érdekes, megkérdeztem, hogy szerinted mi a félrevezető a cikkben, vagy mi van elhallgatva benne, de a válaszodból nem tudom ezeket kiolvasni. Inkább hangulat generáló kommentnek tűnik.
Hát igen nem vagyunk egy ámerika az már biztos. Kérdés, hogy a cégeknek exibionizmus vagy kemény munka és egy jó csapat kell. Én inkább kedvelem a számokban erős szájban visszafogotabb cégeket, még akkor is részben egyetértek ha már valaki nyrt akart lenni vegye a fáradságot és pr-ozzon. Láttom 3 ember van akinek bármit irok az nem tetszik de hát ez van :)
Én azt gondolom, hogy bár minden cég, aki a béten van írna hasonló cikkeket. A magyar tőzsde tele van olyan cégekkel, akik az alapvető tájékoztatást is csak nyögvenyelősen teszik meg. A tőzsde pszicho és a befektetők igénylik az impulzusokat. Az a nem normális, hogy van nem egy olyan cég a béten, akik évek óta zéró információt osztanak meg az álmaikról, víziójukról, stratégiájukról, csak letudják a kötelező jelentést és kész.
Bocsánat egy pr cikk amiben szétfényeznek egy céget és eladják az álmot abban minden benne van amit kérdezel, félrevezetés, elhalgatás ... de ez nem számok szintje ez egy hangulat generáló cikk. Senki nem írt gazdasági kérdésben olyan cikket amiben nem volt ha és amennyiben, és hasonlók . A közgazdaság nem science hanem arts. Töménytelen dolog feltételezés, mérlegelés kérdése.
Igazad van abban, hogy érdemes egészséges szkepticizmussal kezelni a szponzorált cikkeket. Van szerinted olyan állítás benne, ami hibás, félrevezető, vagy a valóságosnál kedvezőbb színben tünteti fel a céget? Vagy olyan információ, amit elhallgat a cikk, pedig elvárható lenne, hogy közöljenek, ha már ilyen részletességgel írnak a cégről?
Jó csak ketten be likeolták a közlésedet ami arra utal nálam, hogy tetszik nekik ... és nem tudom hogy ők konstatálták-e ezt az apró tényt. Mert még ha igazán ez egy pénzügyi szaklap fóruma is itt a pr nem nyerő , legalássbis nekünk mind befektetőknek.
Lol , szerintem azért könnyen megkülönbeztethető vagyok - igaza a név és a hozzá kapcsolt sztereotipiák nem teljesen fedik az én fizikai valóságomat - azert elégé más vagyok mind Tőzsdemágus. De kösszi hogy engem választottál. :) Mindig jó érzés kiválasztottnak lenni. Eggyetértünk sok mágikus realista ember aki jégből készült ablakokat viziónál a dzsungelbe azt hiszi az all in az egyetlen jó út és profit maximalizálás az igazi kemény dolog és a diverzifikáció a hülyék mencsvára. Pedig azért látni kell a SPP mai állapota egy jó kezdet lehet és van benne spiritusz de mai állapotában még nem egy grafi park.
Én Uhurának válaszoltam, vagy Ti ketten egyek vagytok? Az egyik profilból ezt válaszolod, a másikból meg amazt? :) Amúgy csak azért, mert azt kéred, vagy inkább könyörögsz, nem fogom megvenni 15ig és remélem más sem fogja megvenni, csak azért, hogy egy nicknek jó legyen. S utána más legyen mínuszba x ideig. Továbbá, attól, hogy Tőzsdemágus a nicket, nem rád gondoltam, hanem azokra, akik tőzsde mágusnak képzelik magukat. Igen, sokan vannak és látszólag te is annak képzeled magad. Tudod, több mint 20 éve a piacon vagyok, sok mágust láttam elvérezni, akikkel jókat söröztünk, megbeszéltük ki merre várja xy részvényt, volt akit a 2008-as válság vitt el, volt akit a svájci frank speki, és nem pár ezer euró úszott el, hanem több millió euró, lakás, család. Mindegy is, ha megvetek valakit, az az, amikor illikvid papírokba spekizik és hisztizik, hogy miért esik a részvény, vegye már ki valaki azt a pár ezer db-ot, hogy neki jó legyen.
Shopper Park Plus