Remélem majd fognak kereskedni, ha látják hogy egyre nagyobb forgalommal , egyre magasabb árfolyamot ér el, sőt már osztalékot is fizet. Majd 1500 ft felett eszmélnek és csodálkoznak rá 😃😃👍
én egész egyszerüen nem tudom megérteni hogy egy 1997ben alapitott folyamatosan növekvő, nemzetközi szinten is versenyképes gyógyszer kutató/fejlesztő/gyártó cég papirjával miért nem kereskednek komolyabban!
És nem is pár száz darabokkal veszik 600-on, hanem több ezerrel! Állítom lenne 40-50 ezres tétel azt is megvennék azonnal 600-on!! Nyilván valaki adja is ,szerintem csakis a cég, így akar közkezet növelni 😃
kellene vmi jó hir vagy komoly kutatási eredmény...őszintén szólva ha lenne egy rv társaságom én törődnék azokkal akik az én cégem részvényeit birtokolják! hajráf
Mert gyakorlatilag nem ismerik ezt a céget!! Befektnetnek inkább bizonytalan, lutri, szart sem érő egyéb papírokba!! A tőzsdézőket ilyen dinamikusan és jövőbe tekintve is eredményesen külföldön is működő cég nem érdekli!! Sőt tavaly óta osztalék fizető is!!! Pedig arányosan tekintve sokkal jobb a bevétele, pénzügyi mutatói, és eredménye mint mondjuk 4-ign-nek, opusnak, rábának, deltának!!! Mondjuk a cég is tehetne róla hogy megérdemelt helyére kerüljön az árfolyam , olyan 1000-1500 ft közé. Vásárlással kissé felhúzhatná az árfolyamot, hátha feltűnne másoknak is ez az amúgy nagyszerű cég!!!
sajnos jelenleg nem valoszinu h komolyabb emelkedes kovetkezne! nincs hir, haboruk vannak, valasztas jon, ez itt lesz egy darabig vagy lejebb mondom ezt ugy h jo kis pakkom van✌️ de sztm jo lesz! bizok a tulajokban
GOODWILLPHRM - Goodwill Pharma Nyrt.