4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1037 Budapest, Montevideo u 8.; cégjegyzékszám: 01-10-044993; nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; „Társaság”) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket és Befektetőket, miszerint a Társaság 2023. év 04. hónap 28. napján tartott Rendes Közgyűlése, a Közgyűlés határozatképességének megállapítását követően, az alábbi határozatokat hozta:1/2023. (IV.28.) számú KÖZGYŰLÉSI HATÁROZAT A Közgyűlés megválasztja a Közgyűlés Elnökének dr. Vezekényi Csabát, jegyzőkönyvvezetőnek Dr. Gordán Gábort, jegyzőkönyv-hitelesítőnek a KZF Vagyonkezelő Korlátolt Felelősségű Társaság részvényes képviseletében eljáró FARKAS MÁTYÁS míg szavazatszámlálóknak dr. Négyesi Kingát és Polgári
Itt már sokszor le lett írva. Farkas Mátyás (Suaviter zrt, Dataneum Ingatlan zrt). Ő Jászai embere . Volt olyan 4ig közgyűlés hogy ő képviselte Jászai cégét a KFZ zrt. Na ő jelent meg a Marble Fmben. Ami 10 % tulaj.
ha van valaki itt tényleg jászai embere az tényleg upp lesz nem kicsit-emléxem mikor vajna embere beszállt estmediába és jött vajna-többi más kérdés -itt sem lenne rossz ha ide jönne jászai felvirágoztatni ezt a céget -akkor hajrá
jo rendben -én is vettem kicsit spekára ha igaz amit itt beszélnek elfér-bocsánat ha belegázoltam.de sajna ez a tözsde eléggé káoszos-nem néztem rendesen utána
eSense Nyrt.