A juniorkok csak szeretnének pörkölni, egyenlőre leginkább ők pörkölődnek. Hogyne láttam volna, többek között pont a nagyhatótávú rakcsik , kb. egy éve "mérlegeli" a nyugat, de egyelőre kancsi.
Elég intelligensnek tűntél eddig, azt hittem érted. A sorozás önmagában kényszer, a "kényszersorozást" az orbáni propaganda dobta be, negatív felhangot adjon. Persze értem, hogy jobb lenne orosz sikerekről beszámolni, de nem lehet. Amit ma olvastam az orosz milbloggerek kommunikációjában, azt jól szemlélteti a helyzetet és a véleményüket: "Urozhajnoe was successfully fucked, as well as Sraomayorskoe. Well, in general, this was to be expected, but the commander of the 58th Army, General Popov, was removed from his post and exiled to Syria. It is not clear to me how these journalist sluts with botox-pumped shit manage to justify themselves so masterfully after all? Just how? Where the hell is your conscience?"
ha az 500 km-t lecsökkentik a felére, az még bőven jó lesz orkokat pörkölni meg az illegálisan épített, Ukrajna területére belógó kercsi hídat meggyengíteni láttál már ebben a háborúban olyan nyugati fegyvert, amire azt mondták, hogy mérlegelik és végül nem kapták meg? na látod :-)
Ezek szerint megint nem olvastad a cikket, csak elcsábultál a címétől. Légy résen Krisz! Mérlegeli....., de figyuzz itt jön a legjobb, imádom, vizsgálják hogyan lehet csökkenteni a hatótávot. Muhahaha Tehát, hogy lehet a Taurus-t kiherélni, lefolytani. Nyugi kamutaurusok sem érkeznek, helyettük kap Zed egy M5-ös BMW-t ezres dízelmotorral lool.
Persze persze, szólj az indexeseknek, hogy fóbiád van ettől a szótól, teljesen kikészít, (kizárólag) számodra nem létező szó, legyenek szívesek többé ne használják. Muhahaha
A "kényszersorozás" szó a magyarban nem létezik (hányszor kell még elmondani????), propaganda találmány, lehet orosz tükörfordítás - de ott se lenne semmi értelme. ... mondja a TASZSZ - LOL
OROSZ-UKRÁN háború