Tájékozódj, mielőtt megszólalsz hogy ne csinálj hülyét magadból. A Portfolio cikkének elolvasása és értelmezése (itt lehetnek a problémák) után te is rájöhetsz, hogy igaz a mondás, mi szerint ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Egyébként nem kell magyarázkodni. Tudomásul veszem, amit leírtál, hogy tartótisztektől hallasz ilyeneket. Persze, biztosan ők a "haverok" is. Gratula! :)
Ha téged olvaslak, igen! . Szóval neked vannak olyan barátaid, akik elmesélik azt, amit írtál, idézem: "Az egykori elhárításnál dolgozóknak is vannak kapcsolatai, az említett
személyek tartótisztjével történő bizalmas beszélgetés is annak tekintem." Bravo! Te nem akármilyen bolsifészekben mozoghatsz, ha ilyeneket mesélnek neked! Így már értem, hogy mit és miért írsz! :) De egyébként pedig kevered a "személyes ismeretet" az több személyen keresztül terjesztett fake new-szal.
Ne fáraszd magad, úgysem értik! Még ennél egyszerűbb szöveget sem! :) Nyomd nekik az ukrán propagandát egyszerű tőmondatokban, talán megértik, hisz azt olvassák az ellenzéki médiumok végtermékeiben. :) . Láttam, már 2020 augusztusa óta fent vagy.
Lengyelországban szivárog a baratság kőolajvezetek ?? Hát veszik a lengyelek meg a németek az orosz olajat továbbra is?? Teljes tiltás volt nem?? Érdekes,,
Hát ez nem túl combos érv a ruszkik mellett... Ahogy átgondolom a válaszod. Lehet neked csak a homokosokkal van problémád és ezt vetíted ki erre az ukrán szitura. Nyugodt lehetsz az oroszoknál is vannak buzik, mint ahogy mindenhol a világon, és abban is biztos lehetsz, hogy nem ők robbantották ki a háborút. Látod, nálunk is csak az ereszeken csúzdáznak.
Erre a kérdésre sem lesz válasz, mint ahogy arra sem, hogy milyen előnyökkel (kulturális, gazdasági, erkölcsi...) járna ha újra orosz érdekszférába tartoznánk...
Minket a jó kúrmányunk egyedül is nyomorba visz,nem kell hozzá ezeknek segítség! Főleg, ha vitya így folytatja, nem plussz belépők lesznek az Ukránok, hanem minket cserélnek rájuk!
Szia! Korábban kértem már az ukrán propagandáról regélőket, hogy konkretizálják, mi pontosan az ukrán propaganda és tegyenek hozzá forrás megjelölést is. *** Kérlek, írd le pontosan mi és miért propaganda, hogy nyomhassunk rá egy Fact Chechet! Rengeteg információ van a neten, simán, akár tudatlanul is bele lehet csúszni egy-egy propaganda anyagba, mindkét oldalon. Az orosz narratívát, propagandát már ismerjük, segíts, hogy jobban lássuk mi az ukrán propaganda iránya, ferdített tényei stb.
Segítek, hogy értetlenkedésed, tudáshiányod fényt kapjon, aztán mivel távolodunk a topik témájától be is fejezem az oktatásod, felvilágosításod! *** Köszönöm, hogy elismerted, hogy Krakus besúgó volt (ha már azt vitatod, hogy kettes, vagy négyes volt :D). Hányingerről Krakus esetében továbbra sem nyilatkoztál! Krakusról nem állítottam, hogy III/IV-es volt, csupán más vezető fideszes politikusokról, de nem neveztem meg őket. Ha kutakodsz és hiteles forrásaid vannak, akkor gondolom a III/II;III/III és III/IV is szembejön majd veled. Krakus lakhelye miatt volt érdekes a kémelhárításnak, mert egy nagy laktanya mellett lakott, SzenesK szerint (Orbán takarodj topik) Krakus beszervezése önkéntes alapon történt, ráadásul barátját is feljelentette. Hányinger kerülget már? *** Személyes ismeret többféle módon keletkezhet, konkrétumot nem írtam, de te csak egy dologra tudsz gondolni, de segítek, szerintem személyes tapasztalat lehet a következő is: - Ahogy az egyik fiatal magyar újságíró esetében onnan vannak személyes tapasztalatai, hogy édesapja az elhárításnál dolgozott. - Az egykori elhárításnál dolgozóknak is vannak kapcsolatai, az említett személyek tartótisztjével történő bizalmas beszélgetés is annak tekintem - Ha lehetőséged van az egyik személy jelentését, esetleg elveszett dossziéjába betekinteni, sőt az is, ha látod gyerekként, hogy fegyveres, öltönyös férfiak, zsigulikból kipakolva halomban égetik a szőlőhegyen a zsákokat, majd később kiderül róluk egykori foglalkozásunk, az elégett papírhalmok maradványába meg érdekes részleteket olvasol, nálam ez is személyes tapasztalat - és még lehetne sorolni, nem kell szűklátókörűnek lenni ;) *** Ne fociz, a haverok nem szeretik a folyamatos öngólokat rugdosókat!
Hozzáböfögésem nem azon múlik, hogy jaj most eltűnt-e egy nick és akkor beugrok a helyére. Mikor írtam legutóbb, nem is olvastam a hsz-kat. Most sikerült többszöri nekifutásra újra bejelentkezni.
OROSZ-UKRÁN háború