Anno, vagy 20 éve még tisztességes cégek voltak a tőzsdén!! Ma már fele lopni van itt, és a részvényeseket megtéveszteni , nagyjából érdemi tevékenység és kommunikáció nélkül!!
szerintem meg vannak a jogszabályhoz köthető dolgok, az mennek a bétre. és vannak az egyéb dolgok: pl díjat nyert egy NEO által kivitelezett ingatlan, amiről az AKKO-nak kellene csak írni a saját felületein. De ez mind lényegtelen, mert SEHOL nem írnak SEMMIt az Akkosok. Mert hogy nincs ilyen, hogy AKKO :) valószínűleg, ahogy Toka Úr is vázolta. Ez egy báb cég, ami csak a pénzszerzés miatt volt/van tőzsdén.
Éppen ez az, hogy amit a BÉT-en kellene tájékoztatásként kiközölni a részvényesek felé, mint céget érintő történés azt te és mindenki a portfólión vagy az MTI-n vagy máshol kénytelen elolvasni, ha éppen elé kerül. Ez nem transzparencia. Minden cégnek az elsődleges közlési helye a BÉT, ezért vannak a tőzsdén.
Ezt a papírt el kell felejteni!!! A vezetőség is magasról leszarja, hát akkor a részvényesek, befektetők miért ne!!??Én tavaly bíztam ebben a papírban , vásároltam is elég sokat ,de nagyját szerencsére eladtam kis bukóval . Még van bő 1000 darab 310 átlaggal , de az már annyira nem érdekel, azt lehet megvárom hátha felmegy ez évben 300-ig! Van másik kedvenc ,ami már bőven visszahozta az itteni veszteséget!!😃
Hat van amit el lehet titkolni van amit nem....erdemes mindig megnezni az allasajanlatokat is egy cegnel....abbol is sokminden leszurheto...én mindig megnézem.
Egész év végén nyomták a NEO-t, mert 25 éves. Számomra érthetetlen, hogy a tőzsdei cég, miért nem tud egy nyomorult Li profillal rendelkezni és csak annyit írni pl. hogy mit tulajdonos gratulálunk a NEO-nak a 25 év eredményiért. ilyeneken is múlik. A wing LI profilján pörögnek a hírek, meg a PR. Akko-nak miért nincs???
Akko fórum