az iráni konfkliktus előtt, kisebb megszakitásokkal évek óta lefelé ment az olajár. A Trump-i gazdaság és külpolitika hamarosan véget ér. Olyan ez, mint a magyar rendszer volt idén április 12. előtt. El nem tudta volna képzelni az átlag ember, hogy véget ér, és itt most nyilván nem akarok belemenni a magyar politikába. Hamarosan Trump végleg eltűnik, és addig gyengűlni fog, illetve JD Vance kerül jobban előtérbe. Vance, ha nyer 2 év múlva, szerinte, értelmesebb lesz, mint Trump. Trump ezekben a hónapokban van a hatalma csúcspontján (már ha ezt csúcspontnak lehet nevezni....), innentől hamarosan lefelé vezet az út. Kormányozgat még egy ideig, de nyilvánvaló lesz, hogy elrontotta az iráni háborúját
nem nézek ilyen messze el. Trumpnak egy hónapja van olcsóbb olajárat csinálni. De ezt megteheti úgy, ársapkát tesz a kisker üzemanyagárakra. Úgyis mondta már, hogy szemtelenül sokat keresnek az olajcégek. Irán nem lett rendesen elverve, ez egy örök gócpont lesz.szerintem Wizznek úgy kell dolgoznia, mintha mindig 80$ lesz az olaj, és ennek megfelelő a kerozin. Lehet reménykedni, hogy majd egyszer jó lesz, de nem szabad. Be kell emelni a jegyárakat - csökkenteni az akciókat-, mindegy hogy. 15 a célár, abban majdben 50 % van. 12 hónapra.
az iráni háborúnak idén vége kell, hogy legyen. Teljesen érthetetlen, hogy miért huzódott ilyen sokáig, vagy hogy hogy lehetnem a világon annyira rossz vezetők, mint Trump. Ennek a háborúnak ki se szabadott volna törnie. Az orosz-ukrán háború kitörése érthetőbb. Mennyit látsz az árfolyamban, mondjuk jövő nyárra, ha idén véget ér az iráni háború ? Illetve ha az orosz ukrán háború véget ér, akkor mennyit ? Kezdem azt hinni, hogy az orosz-ukrán háború nem ér véget. De az iráni valószinüleg idén véget ér, Talán pont ezért nem jó vezető Váradi, mert a modell rossz. Ez most egy nagyon rosssz részvény. Ugyanakkor hátha le egy, az Inteléhez hasonló fordulat. Nyilván nem arra gondolok, hogy az angol állam beszáll a Wizzairbe, de mondjuk egy 50 dolláros olaj árfolyam. Vagy konkurencia csődje, kapacitás csökkentése, stb.
Itt nem csak a Wizz szívott, és nem ismerem a hátteret. Lehet, ha a perelnek, az RTX el sem kezdi a javításokat a per végéig, vagy csődbe teszi az üzletágat. De így ők jöttek ki jobban, az látszik. RTX nem tehet a két háborúról, azért az egészet nem korrekt a nyakukba varrni. Wizznél volt egy történelmi varázslat, a Covid teljesen keresztűl húzta. Úgy élték túl, hogy megváltoztatták a modellt, de azzal már a varázslat nem tud működni, mert az embereknek idő kell a felejtéshez, és a lízingdíjak folyamatosan nyomják az eredményt. A varázslatnak vége, lehetnek még erős ugrások, ha a háborúknak vége, de ez már nem az a modell és nem az a bizalom, azok a múlté.
Elég furcsa. A Pratt and Whitney -tol mostanában több jó hír is kijött. Szerintem a Váradi nem egy olyan jó vezető, mint sokan, köztük én is hittem. Ez egy kb 10 fontos részvény, amelyik itt vergődik már régóta. Valószínűleg 1 év múlva is itt lesz, vagy beesik 6 fontra, vagy felmegy 13 fontra. De ennél az emberek többet vártak
Trumpnak fogy az ideje, bő 1 hónapja van, hogy alacsony olajárat varázsoljon, ha érdekli a novemberi választás. De valamennyi ebből be is van árazva, kb. 10-15 $-ról beszélünk. Senki nem mondja a 120-150-es olajárat, pedig alapvetően nem változott a kép: kevés olaj jut ki a szorosból. nem tudni, van e mesterterv, jelek szerint az irániak már nem elégednek meg a szoros irányításával, elvárják, hogy Trump lemenjen kutyába és ugasson mellé, erős a tárgyalási pozíciójuk. meglátjuk, szerintem amúgy 80$ mellett el tudna működni a diszkont légiközlekedés, amennyiben ez stabil vagy kiszámítható lenne. lassan már a kiszámíthatatlanság nagyobb gond, mint ez az olaj ár. biztos vagyok benne, hogy stabil 80 mellett elkezdene csökkenni a kerozin ár. meglátjuk
a múlt héten a jet fuel eu átlagára 8%-kal esett (ahogy olaj is)., +67% növekedés é/é. A nyersolajon emelkedése a fele % ban kb. Továbbra is erős a kereslet,feszített a logisztika, magasak a finomítói spreadek.(nem jön Katarból az olcsó nafta)
Egyelőre csak a franciáknál van ilyen, de sok helyen próbálják átterelni az utasokat a vasútra a légiközlekedés hatalmas széndioxid kibocsájtása miatt. Pl. sok hálózati légitársaság árul rail+fly jegyet is. Szerencsére győzött a józan ész itthon is, nem a metrót viszik ki Ferihegyre sem és ha egyszer végre elkészül a vasúti bekötés, akkor nálunk is lehetnek ilyenek.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.