Régebben mondta a Bernstein (Alex Irving) a 3000 GBp-t, de a jelentés után pénteken megerősítette a célárat! Tehát a Bernstein célára a jelentés után továbbra is 3000 GBp!.
https://www.tipranks.com/news/blurbs/bernstein-sticks-to-its-buy-rating-for-wizz-air-holdings-wizz-blurbs
.
A Barclays tartják most a mérvadónak, mert eddig ő volt a legpontosabb. De azért elég gyorsan változtatja ő is azokat! (A hírek is gyorsan jönnek!) Néhány hete (amikor bejelentette a Wizz kilép Abu Dhabiból) emelte a célárat 900 GBp-ről 1100 GBp-re. Szóval a Barclays is a hírekre változtatja azokat, azaz nem igazából úgy kell érteni, hogy 1 év múlva...
.
Én most 1250 GBp-re gyúrok, addig nem adom el biztosan, de ha 1350 GBp-ra felszúr (itt van most a profit taker) azt se bánom... Még jönni fognak további előrejelzések a jelentés után, én abban bízom, hogy ezek még lökögetik fölfelé az árfolyamot. 1250 és 1350 GBp között én már egynéhány napos vagy napon belüli tradelésre készülök! Azaz mostani gondolataimban valahol itt (1200 és 1350 GBp között) imbolyogni fog az árfolyam a következő hetekben, hónapokban...
.
Egyébként még nem csináltam új TA-t, tehát ez inkább csak "most én így érzem" alapon megy nálam! A döntést mindenki maga hozza meg! Mindenképpen csinálnom kell új TA-t!! Akkor pontosabbá válnak a számok!!
.
U.i.: Az abu dhabi-i bezárás költségeitől még tartok! Már nem is emlékszem pontosan, hogy 700 vagy 900 ember dolgozott ott, s ha jól emlékszem 450 embernek fel is kell mondani. Az Emirátusokban nem épp munkavállalóbarát a munkaügyi törvény, de azért így is költséges lesz!! S a többi költség sem lesz smafu a bezárásnál! Erre figyelni kell, s ráadásul az egész folyamat elhúzodhat még több negyedévre is...
.
U.i.2: Kepler Capital 1600 GBp célárát tartja a jelentés után is.
.
U.i.3: J.P. Morgan is tartja a jelentés után a célárát, 1100 GBp-re teszi a voksát a jövőbeli árfolyamot illetően.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.