Topiknyitó: harlem 2020. 01. 25. 23:26

CoronaVirus  

Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kukker 2020. 04. 10. 04:54
#13480

NA szóval, az üres kórházak dologról.
Emlékeztetőül, miről van szó:
https://www.youtube.com/watch?v=zo9aVjqwLrU
Tehát ez van mindenhol, USA sok országában, Ausztrália, Franciaország, Spanyol, Olasz, Brazília.
Az van, hogy:
- tele voltak ezek a kórházak " háborús zónaként" legtöbbjük ábrázolva, most meg üresek
- erre a válasz, hogy most készítik elő őket, meg elkülönítő meg stbs-stb..
- közben jönnek a hírek az emelkedő halálos esetekről, miközben nem látni senkit a kórházakban, sehol, semmi arányában azzal, ami eddig volt mutatva, hogy mi van.
- de persze tudom, hogy most csak előkészítenek betegek fogadására. Igen, minden kórházba azért egyszerre üresek, mert mindenhol várnak, tehát akiket mondanak betegszámban meg halálesetben, azok úgy vannak ezen kórházakban, hogy közben nincsenek egyikben sem.
Ezt olyan mértékben bebukta a komplett emberiség, és elmentek itt is meg úgy az egész világon egy olyan őrületbe, ami már egy végleges állapota az emberi fajnak.
Van, aki szánt szándékkal gerjeszti ezt a médiahypeot, van aki úgy beleélte magát, hogy nem képes elengedni és ideológiát gyárt mindenre.
Megértünk erre, ami most jön, csak olyanok is szívnak, akiknek nem kellene, sajnos.....
Idea 2020. 04. 10. 04:45
Előzmény: #13478  Idea
#13479
Egészen brutális árengedmények kezdenek lenni itt-ott azokból a termékekből ami nem alapvető. (A konteóval kapcsolatban nézegettem, hogy pl a megfigyelésünk mennyiből valósítható meg és ott jött szembe a brutál árengedmény. Egyébként egy állam számára fillérekből, nem véletlen, hogy Kínában már 200M térfigyelő kamera van és terveznek még hozzá másik 400M-t. De még én is be tudnám kamerázni a városrészt, de még a város stratégiai pontjait is, az anyagi lehetőségeimen belül lenne - ez azért meglepett.)
Idea 2020. 04. 10. 04:21
#13478

Legyen itt egy újabb konteó, talán még nem volt:
.
A vírus a készpénz betiltását, a készpénzmentes társadalom elérését hivatott szolgálni, ez a közvetlen célja. Svédország azért nem vezetett be karantént, hogy demonstrálhassák rajta keresztül, hogy ahol a készpénzforgalom a legkisebb, ott fertőzött legkevésbé a vírus. Merthogy az elsődleges terjesztési útvonal nem a levegő, testnedvek, stb hanem a tárgyak. És a tárgyak közül is azok, amelyek sok-sok ember kezén átmennek, folyamatosan mozognak egyik embertől a másikig.
.
Néhány hét/hónap alatt ki kell derülnie, hogy Európában lakosság-arányosan a svédek fertőződtek meg legkevésbé, ill ki kell jönnie olyan tanulmányoknak, melyek szerint a készpénz a leglényegesebb terjesztő. A cél valószínűsíti, hogy a vírus nem tűnik el, hullámokban (újra)fertőz majd, de előállítói által finomhangolható, az okozott tünetek súlyosságát, fertőzőképességet, stb szabályozni tudják 1-2-x db faktoron keresztül, melyek egyelőre még nem ismertek (és nem is válnak ismertté).
.
A haszonélvezők elsősorban a bankok lesznek, közepesen nagy tiltakozás után végül mindenhol elfogadják, hogy a pénz a továbbiakban elektronikusan van nyilvántartva. Kezdetben durva garanciális szabályok lesznek, de ezek fokozatosan részben megszűnnek ill inkább kiüresednek. Az adós nem tudja többé elkerülni az adósság megfizetését, mert számlájáról közvetlenül leemelhető lesz. Közművek, parkolás, közlekedéssel kapcsolatos befizetések, büntetések gördülékeny beszedése úgy lesz tálalva, mint ami a társadalom igazságosabb és olajozottabb, rendezettebb működését segíti elő. A szerződés - bizonyuljon az végül bármennyire is kedvezőtlennek - szentté és sérthetetlenné válik, ahogyan azt a jog mindig is szerette volna. Már most is sokszor, de a jövőben minden nem magánemberek között létrejött szerződés egyben jogi csapda is lesz: ártatlannak látszik majd, de az egyén bármely hibája esetén egy pénzszivattyú válik belőle. Tömegek szegényednek el és süllyednek a rabszolga szintjére, a vagyoni különbségek egészen extrém mértékben nőnek, néhány ezer gazdag, néhány százezer intellektuális, rendvédelmi és egyéb rendszerfenntartó kiszolgáló, a többi 90-95% a jobbágy szintjén, de kétharmaduk, háromnegyedük egyébként is felesleges. Világszinten ugyanez, a kőgazdag, a kiszolgáló és a jobbágy rétegek aránya változhat.
kukker 2020. 04. 10. 03:31
#13477
Erről van itten szó, médiahiszti és "elvárás és teljesítés"
Coronavirus and the FAKE diagnosis
https://www.youtube.com/watch?v=Lw2gB7gL23M
kukker 2020. 04. 10. 03:12
#13476

Puzsér most rohadt jót mond:
https://www.youtube.com/watch?v=3O4_kKtEtto
gambadoro 2020. 04. 10. 01:02
Előzmény: #13474  harlem
#13475

a gyakorlatban ezek a módszerek sajnos nem járhatók
nem mennék bele, miért nem, de azért gondolj az átvivő közegre, a targetálásra és ezek tényleg csak az első problémák, de már megoldatlanok
in vitro lehet, hogy működik, de az még semmit sem jelent
harlem
harlem 2020. 04. 10. 00:54
Előzmény: #13471  gambadoro
#13474
Igen, érthető
Kb 2 hónapja mondtam, H érdemes lenne biorezonanciával megpróbálni szétzúzni a fertőzöttben lappangó vírust
Meg kellene fogni a frekvenciát, amire válaszol és fél perc lenne a teszt ideje, kimutatni kiben van jelen
Plusz a vírus irtó válasz freqi roncsolná néhány félórás kezelés során és kivinné a salakot a nyirok keringés
Kicsit olyan mint egy sugár kezelés, de ez veszélytelen az ép szervekre és mindenre, ami nem a vírus freqijén rezeg bennünk
Törölt felhasználó 2020. 04. 10. 00:42
Előzmény: #13471  gambadoro
#13473
gambadoro 2020. 04. 10. 00:32
Előzmény: #13467  harlem
#13471

engem igazán az olasz adatok érdekelnek és azokat ismerem a legjobban, illetve részben a magyart
én most is úgy látom: ez egy középsúlyos vírus, aminek igen jól lokalizálható a károkozása.
ha rajtam múlna a svéd modellt követem az idősek izolálásával (tehát csak részben a svéd megoldást)
ezzel az átfertőződés gyors, az eü nem terhelődik extrém módon
különösen ezt tenném most, amikor egyéb krónikus betegségekből kevesebb van (tavasz vége).
de nem én döntöttem, részben persze megértem, miután a média behergelte az átlagembert ezt politikai döntés
ami a nyilatkozatokat illeti van egy szabály: rosszabbat mondanak mint ami a valóság, így lehet egyrészt fenntartani a közrendet és rábírni a lakosságot az együttműködésre, ami igénnyé válik. másrészt pedig ha mégis a jó scenario valósul meg mennybe lehet menni.
szóval, az olasz történések megerősítettek a korai!!! malaria/antibiotizalas eredményességében
megerősítettek abban is, hogy az UV hatásos lehet (tudom van ausztráliában is, oké de hányan is vannak ICU-ban?????? kórházban??????)
összességében, ha eü alapon nézem májusban egy 60-70 százalékos gazdaság teljesen reális sőt elvárás
harlem
harlem 2020. 04. 10. 00:28
#13470
Mette Frederiksen Dánia miniszterelnöke bejelentette, hogy április 13-tól újra nyitják az óvodákat és az általános iskolák alsó tagozatait, valamint május 10-től ismét megnyílnak a felsőbb tagozatok is.
harlem
harlem 2020. 04. 10. 00:26
#13469
A Facebook által tulajdonolt felületek (Facebook, Instagram, Whatsapp) azonnal törölni fognak minden olyan hírt és posztot mely arról szól, hogy az 5G hálózatok és adótornyok elősegítik a koronavírus terjedését. Erre azért van szükség mert az Egyesült Királyságban az elmúlt napokban több 5G adótornyot is megtámadtak, miután a közösségi médiában ilyen hírek bukkantak fel.
gambadoro 2020. 04. 10. 00:25
Előzmény: #13466  harlem
#13468

szóval
mi a protokoll? minden koronás fertőzött koronában halt meg
egyébként, ha egy erősebb szezonális influenza beszabadul idősek közé, sajnos az is megtizedeli őket:(
tudom, itt legyintenek a fórumozók az influenzára
tessék akkor befáradni szezonban a kórházakba
tele elesett idős emberekkel akik szenvednek az influenza szövődményei miatt
tény, hogy kevesebben mint most
de nem egy-két emberről van szó akkor sem
harlem
harlem 2020. 04. 10. 00:23
Előzmény: #13465  gambadoro
#13467
Törökök is tele vannak migránssal, bár talán a migránsok kor összetétele 60 év alatti, de immunban lehet gyengébbek a tábori élet miatt
A potenciális veszély, ha a táborokban járvány tör ki, majd félelmükben útnak indulnak a fertőzöttek
harlem
harlem 2020. 04. 10. 00:18
Előzmény: #13460  Törölt felhasználó
#13466
Igen, döbbenetes
Viszont a spanyoloknál meg rosszabb a helyzet:
Ismét tovább dagad a spanyol idősotthonokkal kapcsolatos botrány. Április 7-én ugyanis Madrid város azt jelentette, hogy 4.260 ember vesztette életét ilyen otthonokban koronavírus miatti tünetekkel, miközben a hivatalos kormányzati beszámoló csak 781-et jelzett. Madridban eddig 5600 fő esetén regisztrálták a koronavírust mint fő halálozási okot, amely szám tehát minimum 3800 fővel kisebb, mint a valós szám. Kérdés, hogy más halálozásoknál mennyiben térhetnek el a valós számok a kormányzati közlésektől, sok ehlyen széttartóak a protokollok. Az El Páisnak nyilatkozó ápolók szerint kezdettől fogva tisztában volt a kormányzat azzal, hogy ezek az otthonok „haláltelepek lesznek, ahogyan kezdettől fogva eszközhiányosan kellett dolgozniuk. Arcvédők híján otthon varrtak maguknak házimaszkokat. De március 17-én már a közvélemény számára is világos volt, hogy súlyos a helyzet, amikor a montehermosoi öregotthonban 19 idős embert találtak holtan a hatóságok. Ezt követően is mindössze 13 idősotthon felügyeletét vette át Madrid város vezetése, a többi intézményt (Madridban kb 530-550 ilyen intézmény van) cserben hagyták – nyilatkoztak a gondozók a napilapnak. Az érintettek szerint a probléma kezelése totális csőd volt, megfelelő védőfelszerelést csak egy hete kaptak a dolgozók, akkor kezdték el bevetni a hadsereget és a tűzoltóságot az otthonok fertőtlenítéséhez (összesen 2000-et fertőtlenítettek a spanyol védelmi miniszter egy hétfői interjúja alapján). Az ellenzék eközben felszólította a kormányt, hogy hazudik a valós halálozási adatokról, amit több régióból beérkező adat is igazol. A Vox szerint a koronavírusban elhunytak száma 75%-kal is magasabb lehet.
gambadoro 2020. 04. 10. 00:16
Előzmény: #13464  harlem
#13465

rengeteg ráadásul a bevándorló
holland és belga adatokat is ez rontja
össze vannak zárva saját negyedekben nagy népsűrűség más állapotok minden téren
nem szabad elfelejteni
az idősotthonok, hát igen
nem ismerem a francia megoldást, de annyi biztos, hogy valamit rosszul csinálnak - még az olaszoknál sem volt ez igazi probléma (egyelőre)
harlem
harlem 2020. 04. 10. 00:12
Előzmény: #13463  harlem
#13464
Franciaországot nagyon elkapta a virus
Az idősotthonokban megfertőződött betegekhez már nem megy ki a mentő. Nincs elegendő kapacitás sem a mentőknél, sem a kórházi ágyak terén, ezért az időseket be sem viszik. A járvány kezdete óta legalább 3000 fertőzött hunyt el idősotthonban.
harlem
harlem 2020. 04. 09. 23:59
#13462
1.595.331  / 95.384   / 355.262
+89270  ^ / +7299 ^  / +35976 ^
Komoly v kritikus eset : 48953 ^ (+0,9k)
Magyarország: 980/66/96
gambadoro 2020. 04. 09. 23:58
Előzmény: #13459  harlem
#13461

ezeket a baromságokat minek írják le?
most túl azon, hogy addigra régen polgárháború dúlna az usa-ban
komolyan
egy hónapot bírnak max másfelet
és elkezdenek lövöldözni, kirabolni a boltokat
ebben biztos lehetsz

Topik gazda

harlem
harlem
4 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek