Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
BT55
BT55 szerda, 14:10
Előzmény: #92516  Csomi_1977
Nincsen lenyomva, ez a realis. Fel lett huzva decemberben. De gyanitom 26 decembereben jobb lesz😉
feel
feel szerda, 14:10
Előzmény: #92517  Nemtommilesz
Kell 2-3honap Aprilis kozepetol es szerintem 3k felett leszunk.
Safe hitel kozben bejohet👌
jofej szerda, 14:06
Előzmény: #92506  Rencsi
Jászai Gellért járja a világot, folyamatosan tárgyal komoly cégek vezetőivel. Ismerve MP stílusát, ha Jászai kilövési listán lenne biztosan beszólna neki, hogy feleslegesen ne ugráljon. Talán a csend jó jel.
Nemtommilesz
Nemtommilesz szerda, 13:54
Előzmény: #92516  Csomi_1977
Nem hiszem, hogy gyujti valaki. Jelenleg ennyit ér a piac szerint. És a forgalom nagy része is manipulált, szvsz. A politika most rányomódott mint a nehézség. Amíg az nem rendeződik, itt nagy mozi nem lesz.
Csomi_1977 szerda, 13:39
Vajon mikor lesz hatása az árfolyamra ? Jászai sok felé tárgyalt már mégis le van nyomva az árfolyam . ÉS még mindig nem tudom kinek az érdeke ez . Ok ,hogy igy olcsóbb gyűjteni de mennyi kell meg annak a valakinek aki lenyomja az árat ?
Nemtommilesz
Nemtommilesz szerda, 13:38
Akikkel kint tárgyal JG, azon cégek honlapjain Ti találtok valamit a találkozókról?
Rellim
Rellim szerda, 13:17
Előzmény: #92511  feel
Úgy legyen!
rice2 szerda, 13:11
Előzmény: #92510  feel

Azért ez nagyon komoly. Valószínű megvalósul amit már régóta írok, hogy EUn kívüli hadiipari cégek fognak itthon a 4IGvel hadiipari termékeket gyártani, hogy az EU hadiipari keresletéből részesedjenek. Török cégekkel is folyamatos tárgyalásban vannak.
A portfoliós cikkből 1 érdekesség:
"A Northrop Grumman képviselőivel a magyar HUSAT műholdprogram előrehaladását értékelték. A tervek szerint a program keretében 2030-ig egy geostacionárius távközlési, valamint nyolc alacsony Föld körüli pályán mozgó földmegfigyelő műhold állhat pályára. A megbeszélésen felmerült az amerikai vállalat egyes kulcsfontosságú védelmi technológiáinak magyarországi meghonosítása is."
Eddig én 2032re emlékszem, de itt már 2030ra írják. Lehet annyira fontos, hogy felgyorsították és 2 évre előrehozták a megvalósulást?
Nagyon érdekes, főleg úgy, hogy régebben max. 400kg műholdakat akartak gyártani, de a héten már 
650kg-ot írtak több cikkben. Ezek hatalmas és gyors fejlesztések. 
Közben az EU is megbízta a céget Hold körüli műhold gyártásával.
Hol vannak akik nevettek, hogy a 4IG hadiipari és űripari cég? 
Már senki nem fikázza, pedig még 1-2 éve ugye? Most akik fikázták itt a fórumokon,, a többség más néven próbálja sugallni a csődöt, meg a cég szétszedését, stb. Vicc, mert nem veszik figyelembe a tényeket.
Persze akkor felbeszélő voltam, mert több mint 1 éve is azt mondtam, hogy több szerződés lesz USA cégekkel. most, hogy lett, azért vagyok felbeszélő, mert azt mondom, hogy lesz új közös gyár.
amikor tavaly tavasszal írtam, hogy a cég megveheti a Rábát, sokan írták felbeszélő, amikor megvette csendben voltak. Miért felbeszélők azok akik pozitívan látják előre a cég jövőjét és van 1 kis képzelőerejük?
Amiket írtam sorban valósulnak meg és remélem az 1 év múlva újabb csúcsokban is igazam lesz.
2304ft     Akciósan olcsó, kicsik által leértékelt árfolyam :D Vajon meddig?
feel
feel szerda, 12:56
Par het es a Safe hitelrol is jon pozitiv hir.
feel
feel szerda, 12:55

A washingtoni út során a 4iG Űr és Védelmi Technológiák Zrt. amerikai ipari partnereivel is folytatta a közös munkát. A Lockheed Martin vezetőivel a HIMARS rakétarendszer magyarországi integrációjához kapcsolódó HUMARS-programról tárgyaltak. Emellett szóba került új, az európai piacot kiszolgáló hazai gyártási és beszállítói kapacitások kiépítése is.
BT55
BT55 szerda, 12:27
Előzmény: #92508  Rencsi
Pontosan. Menjetek innen. 
Rencsi szerda, 12:22
Előzmény: #92507  BT55
short.Avagy dögöljön meg a szomszéd tehene is.:)
BT55
BT55 szerda, 12:20
Előzmény: #92506  Rencsi
Aki minuszol erre a hirre annak mi jarhat a fejeben? Fater intezi amiket kell.😊 igy tovabb!
Rellim
Rellim szerda, 12:15
Előzmény: #92504  BT55
Ezt nem vitatom.
50-50% az esély.
Más papírokban is van példa, és ellenpélda is.
Van, ami egyszer régmúltban elért egy csúcsot, de eddig nem ment oda vissza, van ami 20 év múlva ért új ATH-ra.
4IG-nél meg majd kiderül. 
BT55
BT55 szerda, 12:06
Előzmény: #92503  Rellim
Ami esett 4995rol az "varmikor" vissza is mehet. 
Rellim
Rellim szerda, 11:31
Előzmény: #92498  rice2
Rice, a "megvilágosodás" eljött!
Így lett 4965-ből jelenleg 2300 környéke.
Jelenleg, ide árazza a piac a papírt.
Amíg nincs konkrét hír, mondjuk a SAFE-ről, addig itt is marad.
Ha a jelentések jók lesznek, mászhat feljebb évek alatt.
De nagy rallyra itt szerintem nem kell számítani.
bedross szerda, 11:04
Előzmény: #92500  Csomi_1977
Nyugalom kell és minden jó lesz :) 
bub szerda, 11:00
Előzmény: #92498  rice2
Amit a GVH vizsgál az nem jelentős. A napi világjegyek a volt Voda szolgáltatásai nem vonnak maguk után nagy büntit akkor sem ha elmarasztalják. Az azért érezhető hogy van stop a 4IG-nél is, ott is nagy a bizonytalanság a jövővel kapcsolatban. Főleg, hogy a Magyar Honvédséggel meg lesznek-e kötve a szükséges keretszerződések, amik még hiányoznak a SAFE lehívásához. Ezek nem lettek bejelentve, tehát megálltak a választások előtt. Új keretszerződés megkötésére 05.31 után ha jól tudom már nincs lehetőség, aki addig rendelkezik ilyennel, attól lehet rendelni. Ezt komoly kockázatnak gondolom. A magyar honvédség megrendelései nélkül nem tudok komoly hadiipari céget elképzelni, mert hamar megszüntethetők a stratégiai megállapodások, ha nincs megrendelő. Az űripar az működőképesnek tünik, de oda még óriási beruházások szükségesek, amik jelen helyzetben szintén várakozó állasponton lehetnek. 

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek