EMLÉKEZTETŐ: "A 4iG ma már egy több szegmensben működő, erős nemzetközi jelenléttel rendelkező vállalat, így a befektetői aggodalmak szöges ellentétben állnak a vállalat fundamentumaival." "A 4iG működése hosszabb távú iparági és nemzetközi trendekre épül. Az elmúlt években tudatosan erősítettük a nemzetközi partnerségeinket és nemzetközi finanszírozási hátterünket is, ami kiegyensúlyozott működést biztosít bizonytalan geopolitikai és gazdasági környezetekben is." "A SAFE csupán egy olcsó finanszírozási lehetőség az állam számára, amely nem befolyásolja a már meghatározott védelmi és iparfejlesztési programok tartalmát vagy megvalósítását. A piaci és saját működési tapasztalataink - amelyet a megrendelésállomány ugrásszerű növekedése is megerősít - azt mutatják, hogy sem a hazai, sem a nemzetközi beszerzési folyamatokra nincs érdemi hatással ez a tényező." "Jelenleg is aktívan dolgozunk új, jelentős régiós és transzatlanti együttműködéseken, amelyekről a közeljövőben konkrét bejelentéseket tervezünk."
Jót kaszáltam ezzel kb 4-5x. Csak azt sajnálom hogy a maradékot nem adtam el korábban. Most várom hogy a tőkém realizálódjon piaci áron ( vegyétek már meg! :D ). További kellemes süllyedést. Ennek a rendszernek annyi.
A nemzetközi helyzet se jó, de emellett a választásokig ez esni fog végig! Utána ha veszit a NER, akkor nem tudom mi lesz előbb utóbb megáll valahol, lehet hogy 500-1000 között. Ha nyer a NER, akkor ész nélkül fogják visszavenni, persze az iráni háború állása bekavarhat. DE ADDIG masszív esés !
Mindig vannak bizakodók, akik azt hiszik, hogy már eleget esett. Leírni is rossz, de vettem 4000-nél is, mert azt hittem, hogy ha lejött 4900-ról, ott már "eleget esett", és fordul. 2000-nél van... Mindjárt indul a következő le-kör. R: 2130 (-9,36%) 960m
Szis! Olyan nem is lesz, mert az a nagyfiúk asztala! JGvel az élenhttps://index.hu/belfold/2026/03/27/magyar-kozlony-rendelet-miniszterelnok-magyarorszag-egyesult-allamok-megallapodas-katonai-informaciok/
Én korábban 2000-2500 közé mondtam az alját, de az elmúlt egy hét alapján 1800-is mehet akár. Remélem a 2000es szint megfogja. Azt azért ismételten hozzá tenném, hogy akik adják és félnek, ha ez annyira szar lenne nem tudnád sem adni sem venni. :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.