Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Miner
Miner 2025. 12. 09. 08:31
Előzmény: #79694  Haya76
Én ennyire logikus gondolkodást nem várok tőlük. 😒
sztiv 2025. 12. 09. 08:29
Előzmény: #79698  nyehuma
Az RRF kiírás tartalmazott kitételt az EU-s irányelvekre vonatkozóan, a SAFE nem ennyire kötött. Egyébként a cikkben ott a lényeg: "A befagyasztásoknál nem lehet az uniós jog bármilyen megsértésére hivatkozni, csak olyanra, amely közvetlenül hat az EU költségvetésére, ezt egy uniós bírósági ítélet mondta ki, emlékeztette Serafin Freundot."
nyehuma 2025. 12. 09. 08:26
En nem akarom senki kedvet elvenni a 4ig vedelmi spekulaciojatol, DE az RRF penzeket sem kaptuk meg!
Ertem hogy vedelem meg kozos erdek, de mondhatjak hogy csokolom ti bekepartiak majd mi fegyverkezunk helyettetek belole.
Andre75 2025. 12. 09. 08:23
Beindult megint a hírgyár...minden oldalon egyre nagyobb az érdeklődés a részvény iránt. Ezt jó hír.
nyehuma 2025. 12. 09. 08:22
En kifejezetten orulok ezeknek a biztonsagpolitikai otleteleseknek, de az 5D sakkot hagyjuk meg masoknak…
Par eve meg az volt a forum tema h az integracio mennyire lesz sikeres es a szolgaltatasok szinvonala hogyan alakul. Mindenki irta a digis dolgozo ismeroseinek tapasztalatait…
Remelem a Telekomm szektorban felpitett orias mukodokepes lesz hosszutavon az a stabil CF
Haya76 2025. 12. 09. 08:12
Előzmény: #79692  Nemtommilesz
Én nem értek és nem is akarok érteni a politikához. De most nyugat Európa azért támogatja Ukrajnát mert ezzel egyészt gyengíti az Orosz hadsereget, másrészt Ukrajnára úgy tekint, mint egy elsődleges védvárra az Oroszok ellen. Na most az életszerű, hogy a másodlagos védvárakat inkább nem erősítik, mert nem tetszik OV fizimiskája? Ha Ukrajna elesik, ott lesznek az Oroszok az unió kapujában, akkor melyik ország lesz az elsődleges végvár?
Rellim 2025. 12. 09. 08:06
Előzmény: #79692  Nemtommilesz
"A befagyasztásoknál nem lehet az uniós jog bármilyen megsértésére hivatkozni, csak olyanra, amely közvetlenül hat az EU költségvetésére, ezt egy uniós bírósági ítélet mondta ki, emlékeztette Serafin Freundot."
Telex: Bajban lehet a kormány több mint 6000 milliárdos hitelkérelme jogállamisági okokból
Nemtommilesz 2025. 12. 09. 08:00
Előzmény: #79691  Miner
A TANÁCS (EU) 2025/1106 RENDELETE (2025. május 27.) az Európa biztonságát az európai védelmi ipar megerősítése révén szolgáló cselekvési eszköz (SAFE) létrehozásáról
Rákerestem benne, ebben nincs jogállamisághoz kötve a folyósítás ! De amit írsz sajnos igaz, bármit kigondolnak és megtesznek.
Miner
Miner 2025. 12. 09. 07:57
Előzmény: #79688  Nemtommilesz
Teljesen mindegy, hogy mik a feltételek. Amíg ezek vannak ezekben a bizottságokban, addig úgyis azt csinálnak, amit akarnak, akár a saját törvényik ellen is hoznak döntést, ha az érdekeik úgy kívánják. Hogy lehet az, hogy Németországban be akarják tiltani a legnépszerűbb pártot? Az maximálisan jogállam, igaz? Bocs a politikáért.
Haya76 2025. 12. 09. 07:49
MINUSZOLÓK! 
Nagyon nem kell velük foglalkozni, rájuk kell hagyni, mindenkinek kell egy kis öröm forrás. Kinek mi jutott.
Valamikor mindannyian voltunk ilyen helyzetben, csak a többségünk kinőte ezt óvodás korban. Vannak későn érő típusok is, nem kell bántani őket, majd kinövik ők is egyszer. Inkább bátorítsuk őket, segítsünk nekik, azt hiszik, hogy lemaradtak és irigységből, dacból cselekszenek, pedig nem maradtak le, most is simán beszállhatnak hiszen még ezután fog igazán beindulni. 
Hajrá minuszolók, hagy lássuk mennyien kértek segítséget!
Atak 2025. 12. 09. 07:47
Előzmény: #79686  hadas
Na ez a hír nagyon hiányzott.
Nemtommilesz 2025. 12. 09. 07:42
Előzmény: #79686  hadas
Jó lenne, ha egy jogász fúromtárs leírná Neki erről mi a véleménye. Ahogy én tudom:SAFE (Security Action for Europe) nem klasszikus bankhitel, hanem olyan uniós védelmi beruházások finanszírozására indított hiteleszköz, amelyet állam/államok vehetnek igénybe. A hitelt nem magánszemély, hanem egy uniós tagállam — tehát az adott ország kormánya vagy állami szervezete — igényli. A hitelt az Európai Bizottság biztosítja; formailag az EU-közösség nyújtja a forrást, közvetítve a finanszírozást a hitelezők felé.
És itt kellene a jogi szövegezést megnézni és értelmezni - amihez én nem értek- , hogy az EU csak közvetítő ?!, vagy ő az kedvezményes hitel felvevője ?! - mert mögötte áll fedezetként ez EU költségvetése baj esetére -  és így ő lesz a folyósító az igénylő tagállamoknak. A két EU pozíció nagyon nem mindegy ! Csak közvetítő vagy folyósító?!  Teljesen más a jogköre annak aki csak közvetít mint annak aki folyósít!  Ezért van szerintem zavar a fejekben - akár politikusoknál is, mert a jogi eredeti szöveget nem ismerjük ! Tud valaki ebben korrekt módon tájékoztatást adni nekünk?
Elon 2025. 12. 09. 07:22
Kedves (Notorikus) Minuszolók: 
Én is kíváncsi lennék, hogy az utóbbi időben miért van minden lemínuszolva, mások által megírt cikkek? 
Tudják, tudod e vállalva megírni, névvel vállalni objektíven mi a probléma a csoportba írt posztokkal? Vagy csak a diszlajk megy.....
Véleményem szerint a felbujtók, nem idevaló, nem csoporthoz méltó dolgokat kéne diszlajkolni.....Ez a mindenre negatív nyíl egyre több fórumtársat zavar. Érdemes lenne erről nyilatkozni a többi Társnak is. 
Többek között akik le vannak állandóan szavazva, hatalmas szervező és szakmai munkát végeznek, találkozót szerveznek stb. (ha csak a pozitív nyíl lenne, az is kevés lenne, mivel az nem tükrözi a belefektetett energiájukat. A negatív nyíl is árulkodó, hisz irigységet vált ami elég reprezentatívan megmutatja, hogy nagyon jó munkát végez fórum admin. Ő vállalja a nevét, a minuszolók nem....
Én személy szerint köszönöm szépen a munkájukat. Nyitott vagyok a minuszulók, konstruktív problémáit....
Senkit nem szeretnék megbántani. konstruktív, tiszteletteljes kommunikációt kérnék mindenkitől, poziciótól függetlenül, hisz Emberek vagyunk. 
Köszönöm Szépen! Elon
feel
feel 2025. 12. 09. 00:18
Holnap oveket bekapcsolni biturbo uzemmod lesz👌target elso korben 4.400ft-4650ft✌️
feel
feel 2025. 12. 09. 00:15
Előzmény: #79650  Jocek
Jocek chartja alapjan,ha forgalommal kitorne akkor a boilinger szalagok szepen kitagulnak es teret adnak a tovabbi emelkedesnek 5.2-5.6k ATH-ig.Pozitiv hangulatban elerheto lenne.
https://ibb.co/kV377bJM
feel
feel 2025. 12. 08. 23:31
Holnapra 4-5% -os emelkedest varok novekvo forgalommal.
Jo ejt✌️
feel
feel 2025. 12. 08. 23:29
Rendkívüli és meghatalmazott nagykövetként, Orbán Viktor miniszterelnök isztambuli hivatalos delegációjának tagjaként megtiszteltetés számomra, hogy részt vehettem egy sor stratégiailag jelentős tárgyaláson, amelyek konkrét eredményeket hoztak Magyarország és Törökország űr- és védelmi ipari együttműködésének előmozdítása érdekében.
1) Kétoldalú, magas szintű találkozó Dr. Haluk Görgün professzorral, a Védelmi Iparok Elnökségének (SSB - Savunma Sanayii Başkanlığı / Védelmi Iparok Titkársága) elnökévelA találkozó során megállapodtunk egy stratégiai keretmegállapodás körvonalaiban az űr- és védelmi ipar területén, amelynek célja az együttműködés megerősítése a technológiatranszfer, a közös piacra jutás, az ipari partnerségek, a termelés, valamint a kutatás-fejlesztés területén.
2) Részvétel a Törökország-Magyarország Közös Konzultációs Mechanizmus első ülésénAz újonnan létrehozott kétoldalú platform alakuló ülésén áttekintettük az eddig azonosított ipari lehetőségeket, és felvázoltuk a következő konkrét lépéseket az ökoszisztémáink közötti együttműködés elmélyítése érdekében.
3) Részvétel Orbán Viktor miniszterelnök és Recep Tayyip Erdoğan köztársasági elnök vezette delegációk plenáris ülésénA hivatalos plenáris ülés során hivatalosan is aláírták a magyar Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és a török ​​Védelmi Ipari Elnökség (SSB) közötti stratégiai keretmegállapodást, amely megerősíti hosszú távú partnerségünket az űr- és védelmi szektorban.
4) Az újonnan létrehozott keretrendszer keretében a 4iG Űr- és Védelmi Technológiák két fontos egyetértési megállapodást kötött:
• Egyet a Gidran páncélozott jármű gyártójával, a Nurol Makinával, a védelmi gyártás területén folytatott együttműködés bővítéséről.
• Egy másikat az Aselsannal, Törökország vezető védelmi technológiai vállalatával, a közös fejlesztésre és innovációra összpontosítva.
5) Kétoldalú megállapodás aláírása a Türkiye Wealth Fund Fund International Investments és a 4iG Nyrt. között.
A megállapodás megalapozza a közös beruházási kezdeményezéseket, új utakat nyitva meg a magyar-török ​​együttműködés számára a nagy értékű stratégiai ágazatokban.
6) Találkozó Tuncer Alpata úrral, az ALP Aviation elnökével
Feltártuk a védelmi ipari képességek és a fejlett információs technológiák terén lehetséges együttműködési területeket, és számos ígéretes partnerségi utat azonosítottunk.
Ezek a megállapodások nemcsak a magyar-török ​​kapcsolatok stratégiai jelentőségét hangsúlyozzák, hanem azokat a kézzelfogható lehetőségeket is, amelyek akkor merülnek fel, amikor iparágaink és intézményeink szorosan együttműködnek. Az Isztambulban aláírt megállapodások jelentős mérföldköveket jelentenek, megalapozva a hosszú távú technológiai együttműködést, a közös ipari értékteremtést, valamint a két országunk közötti gazdasági és védelmi kapcsolatok megerősítését
sonos 2025. 12. 08. 23:11
Előzmény: #79671  hekki
Szia!
Érdekellentét miatt kizárt hogy a 4ig profitáljon belőle, én inkább a Mol-ra és vagy az OTP-re gondolnék....

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek