Én még mindig azt mondom, hogy "baráti kezek" vettek bőven az elmúlt hetekben, hogy meglegyen az 50%+1 szavazat, ne csak 45,34%, ha a csehek megkapják a 30%-ot. Ha csak a horvátok 420 db Tátra teherautót vesznek, akkor már abból is jöhet ide bőven.
Az N7 Holding és a SZIE nem a kötelező vételi ajánlatban szereplő áron adja el a részvényeit. A kötelező vételi ajanlat minden részvényesre vonatkozott. Nyilván nem fogadták el az 1798 Ft-os vételárat. Az N7 Holdingban egyébként szintén 75% feletti részesedést szerez a 4iG. Innen nézve érdekes, miért kell az N7 Holdingot kivásárolnia a RÁBÁból. Szerintem jön majd ki egy cikk vagy interjú ezután erről.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20251031/nem-adtak-el-egyetlen-raba-reszvenyt-sem-a-4ig-ajanlatara-796770 Ha megérkezik az engedély a 4IG lesz a Rába főtulaja. Ez a lényeg!!! Sokan nem értették az akvi lényegét és azt hitték, hogy most akkor drágábban piacon veszik a részvényeket, vagy, hogy nem is tudja megvenni majd a Rábát a 4IG. Egyébként tuti, hogy páran ezért is dobták, mert nem értették, hogy történik a Rába akvi. Lehet hamarosan ugrunk 3800 fölé. Már csak 7e van eladáson. 3795ft és 991milla Irány a 3900!!!
Továbbra is azt látom, hogy szűkülő kereskedési sávban oldalazunk! Három napja csökkenő a napi max és egyre magasabb a napi alj (eddig)! Ma egy 3830 vagy kicsivel felett záró tökéletes fordító jelzést adna (kalapács gyertya)! Meglátjuk. R 3790
Igen, köszi ezért írtam, hogy piacin tudott venni ha akart, mert a Rába alapból nem javasolta a részvényeseinek az értékesítést. Tehát ha nagyobb tulajdonrészszerzés esetlegesen cél volt, akkor azt megtehette haverokon vagy alapokon keresztül szvsz. R 3760
Az N7 Holding és a SZIE Alapítvány a nyilvános ajánlattétel előtt részvény adásvételi szerződést kötöttek a 4iG-vel. Ez alapján szerez részesedést a 4iG. Az adásvétel aktiválásához kell a versenyhatósági engedély és az, hogy a nyilvános ajánlattétel időtartama záruljon. Most zárult, kell még a hatósági engedély. Ennyi. A kötelező ajánlattételt meg kellett tenni jogszabály alapján. Kötelező kör volt. Minden részvényes felé.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.