Én is akörül vettem, de itt, a 4iG-nél megtanultam, hogy (szinte) soha ne remegjen a kezem. 3,5 évig nem jött be, azóta pedig gőzhengerként menetel, minden várakozásomat felülmúlva!
az elmúlt időszak után nyilvánvaló volt, hogy a párszor 10k nem fék, viszont az, hogy most pörgött fel a vétel megint, érdekes. Nem tudom eldönteni, hogy egy hazai stratéga ügyeskedik, hogy elhitesse az amcsi jelenlétet, vagy valóban ő kapta ki és csipegeti tovább.
hú sajnálom, 1750 volt mikor kijött a felvásárlásos hír, elképesztő kemény tud lenni a tőzsde, nem hinném, hogy le számítva pár dolgot az életben (halál, betegség) van keményebb, mint a tőzsde......közben felszívtam mindent is a könyvből....
Szia ! Hogy bírod?:)) Én próbáltam kontrollálni magam az elmúlt napokban,ahogy Szabi tanított ráültem a kezemre..múltkor eladtam pár ezret azóta vártam.Ma vettem megint:)) Kimaradtam pár százalékból.Volt rábám!! Márciusban vettem 1600 ért de csak lefelé ment ezért eladtam bukóban..Szerinted mit érzek??:)))Most nem merek venni!! .
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.