Még annyit, hogy több ismerősömnek is volt 4IGje és fele eladta, de igazából már mindenki csökkentett. Ki szívta fel a sok részvényt??? Fórumon is a többség eladta, vagy csökkentett, csak páran mertek bővíteni, vagy pár új érkezett. Valakik nagyon gyűjtik a papírokat. és persze a cég is!!! Valószínű a cég napi vétele azért ilyen kevés, hogy a céget az MNB ne tudja megbüntetni. Így nem befolyásolja a piacot.
Szerintem nincs igazad. Nekem ma 1 ismerősöm eladta 1400on az összes részvényét. Több éve volt neki. mondta, hogy majd 1200on visszaveszi. (Persze lehet, hogy nem, mert addig már nem megy le, csak majd ötödölés után :D) Nehéz tartani, mert 6 hónapja még 800 alatt is volt. Így úgy érzik, hogy szinte dupláztak és elfelejtik, hogy a cél bőven a 2000 feletti szint a vezérek szerint. Hidd el, hogy minden megtorpanáskor, lifteztetéskor előkerülnek új eladók. Kicsik egyre ritkábban mernek bele venni. Ők majd csak akkor ha új hírek jönnek szvsz. 1400ft és 147milla
Múltkor 1350en mikor begyújtották a rakétákat,ha az akkor olyan cápa volt aki gyűjtő,akkor az jó,de lehetett olyan is aki 1400 körül kidobta!(Valószínű!)Mozognak itt nem hívők is,akár 100 milliós pénzzel,napi szinten is!Forgalmakba ezt is be kell kalkulálni már jó ideje!Na de ezek csak az én okoskodásaim,amiket gondolok!1400Ft körül megy a kereskedés!Elégedett vagyok jelenleg.
Vagy egyvalaki adta az unokatesó nevén lévő számláján meg meg is vette,hátha lesz valaki aki bedobja!De broki csapda is lehetett,vagy egy kis napizásAki akarta eladta itt 1400 körül,feljebb kell állni,ha tételt akarnak venni!Kipucoltàk már a remegőket!Itt most nem az 5000 db-os részvényesek játszanak!Ők vagy eladták már,vagy magasabb áron akarják eladni!Kicsik itt nem mozognak!Max aki fényt kap,és vesz 850db-ot,de el nem adnak szerintem most!Forgalom kicsi!Lehet a milliárdos haver brókere napizott egyet!😂
Látom szurkolsz, mert venni szeretnél :D Reggel volt 1376ft is. az volt a beugratás, hogy minél több eladó legyen 1400 körül. Kicsik itt nem merik venni. Ezért nincsenek hírek, így csak a nagyok gyűjtik és a cég. 1408ft és 101milla Jó ez és aki benne üldögél az tuti elégedett. Napi átlag pedig 1408ft. Ilyen magas még nem is volt!
Szerintem itt most az van,hogy többszázmilliós gyűjtést ha folytatják,már csak magasabb áron tudják megtenni!1600 lesz hír nélkül???Komolyan,ez már brutál durva,ami itt megy!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.