igaza lett, mar csak duplazni kell egyszer, hogy a forint romlast es az inflaciot is kihozzatok a "befektetesetekkel" nullara :) hajra invesztor kispajtasok!
Nem akarnak fáradni a vevők. Veszik és veszik és veszik, de úgy is mondhatjuk, hogy kérem itt nagy zsákolás folyik. Lopakodnak 1200 fölé a vevők. A véleményem az, hogy a kicsik nem tudnak másfél hónapon keresztül ekkora forgalmakat generálni. Szerintem 800nál már itt voltak a nagyok és sugallták, hogy nagy eladó van. Ezért sok kicsi eladta és a vezéreket és a papírt szidalmazta, ami újabb eladásokat hozott. Tipikus vételek voltak a nagy fékek alatt. Amikor elfogytak az eladók feljebb tették a fékeket. Most is megy a gyűjtés, kicsik nagy része pedig csak figyel. Na ha ők majd lépnek lesznek ennél nagyobb emelkedések is. Mi lesz itt, ha majd a cég komoly hírekkel is támogatja az árfolyamot? 1210ft és 553milla Ma eddig 86ft emelkedés (ez 800ról több mint 10% lenne :D és sokan elszórták ott) Napi átlag hihetetlen, de 1179ft!
Ja!Azért itt mindenki ismer a környéken!De nem élek vissza vele azért!Ha meg valamit akarok sokszor elmegyek vidékre,meg akár többszáz kilóméterre,nekem nem kell senki szivességet tegyen,nem vagyok rászorulva!Meg akkor várnak is cserébe valamit mindig,én meg nem szeretem az ilyen kéz kezet mos mutyikat,mint az emberek többsége!Valamit akarok kifizetem,azt nem tartozok senkinek szivességgel!Így korrekt szerintem!
Nem gondoltam volna, hogy az 1157-es átlagommal ebben az életben még kiolvadok. Sokszor olvastam a fórumot, Rice-t mindig a világ legügyesebb felbeszélőjének tartottam, de végül csak igaza lett. Most már megvárom az emelkedés végét, remélem, az még sokára lesz.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.