870rol sikerult 817re hozni, mi meg mar a 900at vartuk. Annak a megkeseredett madridnak ne legyen mar igaza rice, intezkedj! Opustol kezdve minden megy ez meg semmi..
Hol lesz az árfolyam? Az én képzelőerőm a régi csúcsig visz maximum, azaz kb 1200. Tudom, hogy JG szerint akár dupla is lehetne, de én nem szeretek nagyot mondani. Amúgy ismerve magam, nem fogom kibírni addig a tartást...
Lehet, hogy robot. Nekem úgy tűnik mintha 1 brókercéget bízott volna meg a nagy eladó és a nagy vevő. Bróker gondol 1et és vesz és elad, vagy fordítva, de elég rendesen eltér most a papír a normális mozgástól. Ezért gondolom, hogy pakk átadása van. Cég is ludas lehet, mert azért nekik is tuti feltűnt a mozgás és direkt nem is próbálják megakadályozni. Furcsa, hogy a jelentés után nem vettek részvényt. Oké, hogy előtte rengeteget, de utána vajon miért nem? Cég alapítástól már 2 hónap eltelt. Lassan jöhet az eladás bejelentése. Digis eladást 2 hónap alatt lezavarták, mondjuk ez többszöröse, lehet több idő kell. 835ft és 117milla Én meg több hónapja semmit nem kereskedtem, csak tartom a 4IGét :D (Mondjuk a számlám jóval vastagabb mint 3-6hónapja :D) Stayerke Nincs semmi hír. Tuti, hogy baráti kezek adásvétele történt. Mikor ekkora pakk van valakinél, akkor merül fel a kérdés. Vajon mennyi lehet a valódi közkéz??? (Törököknél is van 3%.) Én 5-8%ra gondolok. Papíron 18% Ha igazam lesz és lesz 150-160milliárdos nyereség idén (Az AHás cég eladásával együtt) akkor szerintetek hol lesz az árfolyam?
Azért az hihetetlen, hogy amikor kiveszik az eladási oldalt valameddig, azonnal, de tényleg azonnal alátöltenek. Ez tuti valamilyen robot, mert ember ilyen gyorsan nem reagálhat szerintem.
Az, hogy 300ért nem vették az nagy hiba volt, de lehet, hogy a 300as árfolyam kellet ahhoz, hogy a portugál nagyobb pakkokat adjon el 670 és 860 közt. Szerintem most is valami helyezkedés történik a nagyok közt. Nem a nagy tulajokra értem, hanem a baráti kezekre. Kihagytam a felsorolásból, hogy szept.9-én volt 1 giga kötés a tőzsdén 862fton 2,9milliárd értékű részvény cserélt gazdát. 3,4millió db! Utána bejelentés nem volt. Na ezek a baráti kezek. 837ft és 79milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.