Valaki el tudná magyarázni hogy az ilyen 5 db-os vételeknek mi értelme lehet? Mert akárhogy gondolkozok ha magamból indulok ki az sehogy nem éri meg. Vagy piaci áron adja meg a megbízást és a mennyiségek miatt a következő adagból vesz 5-t, mert akkor úgy kaphat értelmet hogy ez az 5 db egy nagyobb pakk vége csak.
Ha csak magamból indulok ki a 860 és 870-873 közötti mozgás egy elég stabil fix mozgás. Szerintem erre más is épít. Szóval lehet ezen keresni addig is amíg nem emelkedik. Ráadásul az én meglátásom szerint hosszútávon ez egy stabil, fontos szint lehet amit most épít ki. Mondjuk jó lenne ha ma lenne egy kis mozgás :)
Nincs itt semmi látnivaló... Most éppen a 860-880 közötti sávot takarítják. (korábban 840-870 sáv volt a feladat) Amíg érdemi forgalmat tudnak itt generálni, azaz lesz elég 880 alatti eladó, addig itt leszünk. Majd, ha nem lesz forgalom, mint múlt hét pénteken, amikor megvették (valszeg saját maguktól) 13 óra körül a 870es dugót, akkor mehetünk 900 felé.
Én nem követem napközben a folyamatokat, ezért nem is néztem a könyvet. De jó, hogy írtad, hogy néha megjelennek az eladók, majd olykor ránézek a könyvre, hátha megijedek. :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.