Nem nagyon maradtál le semmiről. Ami releváns lehet a pr szövegeken túl: HVG: Mennyiben fogja vissza a fejlesztési lehetőségeket a 700 milliárd forinton felüli kötvény- és bankkölcsön?F. P. : A távközlés erősen beruházásintenzív iparág. A csoport által megvásárolt – több esetben a beruházási versenyben korábban lemaradó – cégekben új beruházási ciklusokat indítva kívánunk piacvezető szerepet elérni.Montenegróban a legfontosabb tengerparti turisztikai desztinációkban már kiépítettük 5G-hálózatainkat, Albániában folyamatosan bővítjük optikai lefedettségünket és bővítettük mobilhálózatunkat, ennek köszönhetően idén tavaszra a független mérések szerint ott a 4iG-csoporté lett a legjobb mobilhálózat. Magyarországon is jelentős beruházásokat tervezünk a mobil-, a vezetékes és a televíziós infrastruktúránkban, továbbá a mobilos 5G-szolgáltatásokban. A tavasszal a 4iG-csoport vásárolta messze a legnagyobb sávszélességű 32 GHz-es rádióspektrumot. Ezen túl vizsgáljuk a tulajdonunkban lévő vezetékes, valamint a balkáni mobil-infrastruktúra potenciális összevonásának, kiválásának lehetőségeit tőkebevonás céljából, másrészt a cégcsoport hazai távközlési vállalatainak integrációs lehetőségeit. Ebben a fázisban azonban még nem jelezzük előre befektetőinknek a várható beruházási intenzitásunkat. A Vodafone felvásárlásának eredményeként a Scope Ratings nemzetközi hitelminősítő egy osztályzattal javította a 4iG Nyrt. kibocsátói besorolását, illetve a kötvényei besorolását is.
Én is ma eladtam az opi 90% át!nem kisértem az istent!Ha tovább megy,akkor visszaszállok,ha beverik,akkor is visszaszállok!ha itt marad,akkor meg hagyom!ennyi.
Megpiszkáltad és mindjárt magasabban gyűjtik. Ezt írogattam régebben is ha a kicsik csipegetik, akkor feljebb teszik. most többen jöhetnek át OTPből és OPUSból. Ha megvárod az AH cég eladását, valószínű komoly nyerőt hozhatsz össze. Talán vége az altatásnak. Remélem Jászai és a cég is vesz még piacon is. Azért az is érdekes, hogy a könyvbe mennyire bejöttek a vevők pillanatok alatt. . madrid még mindig szikrázik OPUST nem érte utol szerinte :D Persze ha 1 hónapot vagy 1 évet nézünk akkor nem, de ha 5 évet nézünk akkor... Tudjuk a NER részvények...... most miét nem írja??? Régebben naponta 2X-3X írta, de minek és kinek és miért??? Rejtély. Nagyon szurkol, hogy 700 alá menjen. Az ilyen embernek mi lehet az öröme az életbe??? . 718ft és 90milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.