Legjobb vételi és eladási ajánlatok Vételi Db
V. Ár
Eladási Ár
E. Db 3,000
683
690
3,350 4,500
682
691
500 5,320
681
692
800 9,747
680
693
1,873 8,000
679
694
1,275 Piaci információk
Na én felrakok egy karbon dobot a Kawára,le akarom tesztelni hogy szól,kerülök egyet,délután meg kihozom a CBR-t,4napja nem mentem vele!Szomszédok had örüljenek!ennyit a mai napról!Többi meg nem érdekel!Jachtom nincs,azzal kell nyomulni ami van!Bátorok legyetek!
amikor benne ülsz egy vaskos minuszban, mert átbaszták a fejed, akkor már nagyjából de, kötelező. pont azért mert ezek a marhák úgy játszanak az árfolyammal, ahogy akarnak, lsd opus. a szörnyű az, hogy elég sokan itt is arra bazírozunk, mint kb a bét papírok 80%-nál, hogy legyen már tisztességes SRV vagy valami "haver", aki veszi. De ez beteg. A bét is beteg. A ner-es papírokat is csak a kicsik, meg az srv mozgatják, nincs egyetlen hír sem, hogy ebbe-abba sikerült volna bekerülni, vagy ez vagy az, bevásárolna. Mert nem vásárolják. Nem csak ezt a szutykot, hanem a többit sem. Opus, App, MHB, mind srv-re megy. A béten Sanyibá Otija és a Ricsi az, ami képes saját maga lábán megállni. Bár most ott is srv volt erősen.
bocs, de ki a tokomet erdekli a 800. ket eve esik, az inflacio 2021-ota summa 40% felett. Ergo 1400Ft is meg éppeh okes lenne a szitu. Azert az nem ugy van, hogy a gaz, olaj, kenyer az megy 50-100% a cegek meg ugyanannyit (se) ernek. Nonszensz.
Régóta lefelé beszéled a papírt csücske :D (tőled idézve :D) Most kiderül, "ha forgalommal megindul" akkor venni akarsz. Érdekes. Remélem majd 800nál veszed csak észre :D
Egyszer biztos elindul... Csak nem mindegy, hogy addig mennyit ülsz a papírban lekötött tőkével. Aztán ha elindul mondjuk 2-3 év múlva a rizses fkalap mit össze fog örömködni, hogy ő megmondta... Ja, persze, lfaszt mama:-) Egyszer minden elindul, úgyhogy ehhez nem kell nagy ész, nincs is neki. Ahhoz kell ész, hogy mikor?? Szerintem partvonalon kívülről nézni jelenleg biztonságosabb. Ha nagy forgalommal megindul majd, azt csak a vak nem fogja észrevenni, bőven lesz idő visszaszállni. Akkor én is visszatérek a papírba, de csak akkor:-)))
2 éve ment el 1100-ig 650-ről, majd vissza. Most 680-ról nem tudja összeszedni magát. Hogy Jászai tud valamit? Persze, lett egy gci nagy cége, önti magának a dellát. Jól csinálja, max annyi, hogy aki mondjuk ott 1000 körül belevett 2 éve, annak majdnem a fele pénze nincs meg. Biztos örül Geli boldogságának.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.