Marhaság. Ez a topic sokáig személyeskedés mentes volt. 2009 óta írok ide de az elmúlt 3 évben , mióta előszőr esett vissza az árfolyam 1100ról 600 alá , azóta megy a személyeskedés, sértegetés. Nem csak engem, másokat is sértegetnek akik le merik írni a véleményük, meglátásuk az eséssel kapcsolatban.
Figyusz, kifejezetten igényled hogy bármilyen beirásokkal foglalkozzanak veled. Tudsz válaszolgatni, méltatlankodni időtöltésnek kikapcsolódni. Ha ne igy lenne a végteleségig irogatott személyeskedések ellen nem teszel bejelentést. Nem hát, megszünne az örömforrásod hogy foglalkozik valaki veled. Ugye?
Szép záró. Amikor megindult délután és hirtelen 875 lett, többre számítottam de így is szép. Forint meg 410, kezdi árazni hogy nem lesz eu pénz, na akkor jön az omlás. Először 430, majd 450es euró. Na akkor már az 1000es 4ig is kevesebbet fog érni mint a tavalyi 600as. Szvsz.
Megint a személyeskedés. Amikor nem tudsz abba belekötni amit írtam akkor jön a személyeskedés. Érdekes, vannak topicok ahol fele ennyi sértegetés miatt is felfüggesztés van, van ahol végleges kitiltás.
Mindjárt kiderül..., De én azt gondolom, hogy vhol 880 körül fog zárni...és remélem a mai nap csak paraztatas volt a lekorrel...és holnap 900 körüli nyitás...és onnan egy nagy hajrá!
Ember, gondolkozz már? Szerinted hol kapna ennyi pénzt Jászai? Ilyen adósság mellett? Ez Orbán üzlete, a rheinmetallt is ő hozta, ennek fejében a hadi fejlesztéseket a németek kapták.
Nem sajnálom a nyereséget senkitől, reggel gratuláltam is a kitartóknak. Te ezt komolyan gondolod hogy ez az egész Jászai üzlete? Ez a ner, ez Orbán üzlete, kb. annyi köze van hozzá mint Mészárosnak az opushoz meg a többihez.
Látszik,hogy nem értesz hozzá. T-Syst Jászai utasította vissza,pedig a kormány letárgyalta neki. Jászai emberei vizsgálják az irányt és a nagy haditervre a kormány is rábólint,mert gyakorlatilag az AH is közös cég. Írogatod,hogy nem lehetett tudni... Pedig igen mert nyilatkozták,hogy itthon piacvezetők akarnak lenni és vizsgálják a lehetőségeket. Azt is mondták,hogy több külföldi céget átvilágítanak. Egyébként én tényleg azt hittem,hogy a Telekomot veszik meg. Nyilatkozták,hogy az AH még csak a kezdet és ezután megnyílnak az akvizíciós lehetőségek. Akkor mire számítottál?,hogy 1-2 évig semmit nem vesznek??? Okoksan még gyorsítanak is,mert a covid és a háború miatt most olcsóbban lehet cégeket venni. Sok embernek nem tetszik,pedig jól csinálják. Ez sokkal jobb üzlet mint az,hogy megveszik az Aegont. Érdekes,hogy arról nem írogattak annyi negatívumot. Sajnos most azért van annyi károgó veled együtt,mert sajnálják a nyereséget azoktól akik a 4IGben ülnek,pedig bárki vehet,most csak 862ft :D
Nincs otthon senki Madrid, akivel beszélgethetnél? Vegyél már legalább egy darabot és akkor részvénytulajdonos leszel. Onnanzól már azt sem mondhatjuk neked, hogy részvény nélkül vajon miért a tied ebben a topikban ma is a legtöbb hozzászólás?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.