A 4iG Nyrt. („4iG”) ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 4iG 2022. év 07. hónap 15. napján
megvalósult tőzsdei ügyletek keretében mindösszesen 21.000 darab 738,327,- Ft/db átlagáron HUF 20,
- névértékű, „A” sorozatú, dematerializált törzsrészvényt vásárolt a saját részvény állományából a
Budapesti Értéktőzsdén az Equilor Befektetési Zrt. mint befektetési szolgáltató közreműködésével
(„Tranzakció”).
A Tranzakció nyomán a 4iG tulajdonában lévő saját részvény állománya jelenleg 1.331.582 darab
(0,45%), ekként sávátlépés nem történt.
Budapest, 2022. július 16.
Én is arra gondoltam,többszázezer darabos emberkék dobálgattak el pár tízezer darabokat!forgalom azért nem volt nagy,nem kell bekakilni,de nem volt szép azért 720on látni a papírt!én 780alatt már ideges vagyok!remélem a jövő 7 jobb lesz!jó 7végét mindenkinek!
Csak abba fáradunk bele, amiket te írsz. Akkor nem válaszoltál amikor az otp esett és ez nem. 1 nap van amikor a 2 közül jelentősebb a különbség az otp javára, akkor írsz. Igen ebben a szar helyzetben most van egy eladó aki igen kitárazott pár 10k-t, de előnyünk volt, hogy most pont veszi a cég, így a forgalommentes napokban sem okozott 700 alatti árfolyamot. Ha nekem is kellene a pénz akkor ha kitárazok az is lehet -5% ha piacin dobomnám. Forgalmasabb napon meg észre se vennétek.
A cég a végén megint felhúzta. Ilyen plusszos napon sem tud emelkedni. Amikor meg minden szakadt , ez tartotta magát. Belefáradtak a várakozásba a kisbüfik?
Föl kéne tankolni az űrhajót,azt jövő7en elkezdeni melegíteni a turbinákat a kilövêshez,mert így nem lesz jó a sztori!így hátra megyünk,nem előre!nem erről volt szó!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.