Szerintem pont ezzel kapcsolatban írta be valaki régebben, hogy évekig nem lesz frekvenciája a DIGI-nek 5G-n, mert több évre szólnak a jelenlegi koncessziók.
Latom szemelyeskedes az megy.Wallist meg 130ft korul volt mikor en eloszor mondtam,hogy erdemes venni. Lenyegtelen is keress magadnak masik jatszoteret.
Igen csak lehe ta DIGI megvarja mi lesz a valasztasokon mivel latja hogy most eselye van az ellenzeknek igy kivarhatja nem gondolod?Miert adna el ha jovore nem is lesz ra szuskeg hoyg eladja magat mert az uj kormany alatt lesz eselye frekvenciat venni?
Ledumalni azert mert 2hetente 1* beirom ide hoyg tartom amit mondtam? Az neked a ledumalas?Nezd mar vissza kb fel evvel ezelott mit irtam ha betolti a rest akkor elindulhat 1000 fele en is felfel vartam de mivel nem toltotte be a rest ezert ugy gondolom hogy ez sajnos megint egy kitomosdi lesz.
"A felek március végén jelentették be a tervezett tranzakciót, azzal a szándékkal, hogy legkésőbb szeptember végéig lezárják azt, ez azonban nem történt meg időben." Bocs egy honapot csusztam.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.