Az Opus a múlt évi záróárhoz képest (505 ft) 17% hozamot termelt hét hónap alatt (+ osztalék). Ennél vannak jobb és rosszabb hozamok is a BÉT-en. Az OTP, TCom, ANY, 4IG többet hozott jóval, de az Akko, Appenin, Mol, Richter, CIG kevesebbet (van amelyik konkrétan negatív hozamot). Viszonyítás kérdése jónak vagy rossznak látszik. Most elhalt a kommunikációjuk, és valaki visszatartja az emelkedést. Én is többet várok tőlük, de az biztos, hogy 2025-ben eddig átlag feletti nyereséget hozott, (közel 20%-ot).
Ebből az opi-ból sem lesz "énekes halott". Az év elején azt hittem, ez az év kárpótol valamennyire a sok év szenvedésért, veszteségért, szivatásért, de nem....ugyanaz seggtörlő papír maradt, mint amilyen évekig volt. Koppányék is elvannak a langyos vízben, semmi megszólalás, semmi pozitív dolog, semmi jó sztori. SZÉGYEN!
hinta-palinta, immáron egy hónapja, egy szép, hosszú ágon: f ö ö ö l - l e e e e - a szél hintáztatja az ágat, egy erősebb fuvallatra volna szükség srv irányból...
újabb torlódás a láthatáron: az 598-as kilométernél 26.709, az
599-es kőnél 77.560, a 600-asnál áll a forgalom: 250.726; az ellenkező irányba sem érdemes kerülni: az 585-ös kőnél 52.257...
Belekapnak egymás pakkjaiba 3-5 darabokkal. Amikor 22 decemberben először vettem ugyanez volt a módi. 15 darabbal belekapott, másfél óra szünet, várta hogy ne akarjak 15 darabért tranzakciót fizetni. Majd nap végére megvette a többit. Ezek brókerek vagy szimplán hülye gyerekek?
NEW OPUS GLOBAL