Azért megnézném a bebódított flotta menedzserek arcát, hogy az Eticar kamu volt 🤣 Pár ezer forintos koktél, most biztos nem merne a Set a sky bár ban koktélozni
Kösz, de naponta meg szoktam nézni e BÉT forgalmát, ugyanis eléggé diverzifikált a portfólióm. A nagyobb összegek szerencsére a blue chipekben vannak, de van Opus és Nutex is - többek között.
hát akkor TP-t és SMS szolgáltatást állítsd be, ezen túl max hetente nézz rá sztem. Ha TP bejön elvered fagyira, ha meg nem szabadulsz, akkor nem ezen a minimálbérnyi összegen fogsz stroke-ot kapni :D Új vételt sztem fölös eröltetni amúgy, had rohadjon rá az összes rv Orbókra meg a cimbijeire :)
Nincs, sok, csak 8 ezer db, de most eszem ágában sincs kidobni. Amikor vettem, jónak tűnt. :) De már alacsony árfolyamon vettem, azonban a jelenleginél magasabban.
Az okát Te tudod miért vettél bele, így gondolom arra is volt/van terv hogyan/mikor dobod. Ha mákod van és vársz, lehet lesz még próbálkozás. Ha pech akkor meg lehet kivezetve lesz hosszú agónia után.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja