Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ezt kölletlenségnek hívják és bottal szokták az ilyeneket elverni.Úgy, hogy egy életre megtanulja.Sztem pusztán csak forgalmat csinálnak, mert ez így abszurd.Duplán jár a botozás nekik.
Csak a szokásos, megint faszságot írsz, hogy megtéveszd a befektetőket, és ez gyakori tevékenység részedről. Emellett pedig megint felhúzta valaki az árfolyamot múlt kedden, amibe beleadott a "vezető tevékenységet folytató" baromállat.
Hát azért erre sincs feltétlen garancia. Szegény Nyereg pl. sok év szenvedés után átnyergelt 4ig-be, aztán azóta ott szentségel, mert azóta az esik mint a kő. Itt is bukott, ott is bukik. Szegénynek a szerelemben biztos nagyobb szerencséje van mint a tőzsdével.
Én azt nem értem, hogy akik itt vannak 6 v 7 éve hogy miért? még ha kiszállsz 50-70%-os mínusszal, más befektetésből simán kitermelted volna már az elmúlt 5 évben... én max 1-1,5 évet vagyok hajlandó benne lenni benyelem a 30-40%os búkót pedig nem kis összeg forintálisan, és visszaszedem jövőre.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.