Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
A leszorítják az túlzás, semmi forgalom. Ez a péntek záró utáni közzététel hatása. Hétfőre már a kutya se emlékszik rá rajtunk kívül, pláne így hogy a sajtó is hallgat és persze a cég se erölteti meg magát hogy legyen valami kis visszhangja. Ennyi, nem tudnak róla az emberek, így forgalom sincs.
Hagyjuk már! Konkrétan büntetőeljárás folyik ellene és már vádemelési szakban , nem csak egy egyszerű nyomozás. De érdemes megnézni az összes nagyobb magánadományozó múltkori listáját: szinte az összes ellen folyik valamilyen büntetőeljárás! Abban reménykednek hogy így vagy úgy , kis adománnyal vagy egy ilyen hatalmas “megrázó” interjúval megúszhatják. Szerintem lapozzunk.
Hever vagy. Szia. :-) Azért mint írtam, ma már nem teszek be többet. Amit írtál, a DELTA-val kapcsolatban, Bízom benne,hogy a MOSTANI tisztulás,megtisztulás a cégeknek is jót tesz. Kiderült,hogy az informatikában is milyen túlárazások voltak és még is alig volt nyereség. NEM a DELTA sara szerintem, lehet ,hogy a SÁP miatt. NEM vádolok senkit, megteszik majd a hivatalos emberek. A lényeg. A DELTA is jobban fog szerintem működni. Elnézést a mostani több írásomért. Inkább megyek oda........................ Nyár van. :-) Sziasztok.
Kedves Manopi! Jöhetnek továbbra is az értékes cikkek, gondolatok. Köszönet értük. Nem baj ha többen is kedvet kapnak a Deltához! Max. egyes emberek kevesebbet tudnak összeszedni!!!
Köszönöm,megpróbálom. De ahogy idáig csináltam,mindig jó volt. Megpróbálom most újra. És hozzáteszem, politika mentesen teszem fel, mindentől függetlenül BRUTÁL cikk. És az Integritás hatóság vezetőjétől interjú.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.