Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Lehet az árfolyamot kereste vagy látomása volt amit később papírra vetett és közzétesznek valamelyik gazdasági oldalon kb ezzel a címmel! Ha jól fektetsz be lesz nyereség is!
Prémium kategóriát kéne megszavaztatni velünk a kgy-n, az év végi premium kategóriát ilyen teljesítményre, de itt is megtehetjük! + ha úgy gondolod nem megérdemlik meg az év végi prémiumot! - ha úgy hogy igen jár nekik!
már újra pluszban a srác, saun igazad volt, megkövetem, hogy tud ilyen bazi erős lenni a 4ig, mintha ez a két részvény delta 4ig a tőzsde két legszélén helyezkedne el a deltára negatívan nincsenek szavak, a 4igre pozitívan, jászai vedd meg söpörd el ezt a csontos söpredék, utolsó bagázst
Mar pluszban odaat.Gyors korrekcio volt.Hihetetlen.4. napja veszik bennfentes kereskedes formajaban es a geci shortfolio meg le sem meri irni.Mivel hir nem latott napvilagot.Kozben meg tapsikolnak neki.Bar jopar emberke bedobta tegnap ott is.
Ezek olyan hülyék, hogy a %-ék ra se tudnak figyelni mennyi legyen max nálunk mennyi a strómannál! Ez a Csontos gyerek ha egyszer megkapja az astont szerintem a kirakaton keresztül jön ki vele!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.