Topikgazda: matgab 2005. 08. 29. 14:18

Verebes nélkül sem szárnyaszegett az RTL Klub - Villámrajt a nagyágyúktól!  

Ugrás a cikkhez
Kimagasló nézettséget produkált a tegnap késő este újrainduló Heti hetes, mely magabiztosan győzte le a vele szembeállított TV2-es produkciót.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=58024
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
trendelek 2025. 07. 16. 18:30

Vélhetően a B.Antónia nélkül se lenne 'szárnyaszegett' az RTL híradója sem...?
56éves a csajszi, alíg bírják már kivakolni szerencsétlent a sminkesek...nincs helyette vmi fiatalabb bemondó?... nem értem míért kell az 'utolsó kenetig a képernyőn tartani ...??
Törölt felhasználó 2005. 08. 29. 15:54
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
na, szóval a gond az, hogy ebben a polit-gazdasági elitnek és a médiának TÖKÉLETESEN megegyezik az érdeke:
fogyasztó birka=több bevétel a gyártónak=több reklámbevétel a médiának

f.birka= politikailag manipulálható birka.

csoda, hogy ilyen lssan fejlődött ide a civilizációnk... a képletet csak lassan ismerték fel :))))
Törölt felhasználó 2005. 08. 29. 15:51
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
"Kellene egy ezzel ellentétes VISSZAEMBERESÍTÉSI folyamat: képzéssel, munkalehetőséggel, közmunkával, ha kell akár gazdasági kényszerrel."

álmodozol... a folyamat irreverzibilis, sok benne a pozitív feedback: igénytelen baromnak a kölke is az lesz, hozzászokik a birkadolgokhoz. A fennálló hatalomnak nem érdeke a változás, sőt igen erősen ragaszkodik a birkáihoz: panem et circenses.
Úgyhogy amíg bnem lesz emberi kolónia a Marson vagy a Holdon :))))
addig ilyen vegyes lesz a kép. Amikor a letelepedés elkezdődik (már ha valaha megindul), akkor kell majd keménynek lenni, és csak a legjobbakat vinni... de ez már másik sztori, amúgy is előbb-utóbb minden társadalom elcsürhésedik, ez a társadalmak entrópia-elve :))))
(namá ne csak Spade doki alkosson tételeket :)))
matgab 2005. 08. 29. 15:22
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Ha nem hosszabítanak, akkor úgyis jön helyettük két másik ugyanilyen...
Magyar országnál gyengébb minőségű országot lassan már nem is nagyon tudok mondani, bármilyen téren, sajnos.
Koszos, szemetes, mocskos és ez nem a gazdagságtól függ...Az emberek meg nagyképűek és önteltek egoisták pénzéhesek, csalók hazugok, sekélyesek, bunkók.Tömegekben, szórakozóhelyeken az utcán a BKV-n a járdán, a plazakban a strandokon, a sportpályákon...Szin te egyetlen kisebbséget nem védenek itt már az pedig a nem buzi, fehér, családos, nem magát vallási kisebbségbe soroló néhány embert...
Én már nagyon várom azt, hogy a történelem kerekének megfelelően mikor váltja megint a demokráciát egy központosított hatalom, bár tartok tőle, hogy annak is csak rövid ideig lesz meg az aranykora, mint ahogy az szokott lenni...Esetleg Kína...De nem tudom mi lesz...
Törölt felhasználó 2005. 08. 29. 15:20
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Az Orbicsek álltal visszasírt Káder rendszerben volt KMK. Mégis szívták a Magyar srácok a tehnokol rapidot, ott okádtak a Piramis koncerteken. (KMK=közveszélyes munkakerülés)
Törölt felhasználó 2005. 08. 29. 15:14
majd a következő taggyűlésen jól meg kell bírálni azokat, akik parádézni mentek, ahelyett, hogy a kétórás beszédet hallgatták volna, és le kell majd szedni a keresztvizet a nemzetközi
imprrrrli zmusról, meg a finánctőkéről is!! Hajrá Magyarország!
Törölt felhasználó 2005. 08. 29. 15:12
jó ötlet, de ez sosem lesz az agymosott tvken. sötét emberek sötét embereknek nyomják a nihil tvt.
a közmunka jó dolog, de minden az ellenőrzés, nevelés, és választási szabadság adásának kérdése.
azonban nem kellett volna most meghosszabbítani a 2t nyáltévé koncessziós szerződését újabb 5 évre, és keményebb ORTTs szankciókat megállapítani....
Törölt felhasználó 2005. 08. 29. 15:11
Ez szép volt linyi! Egyetértek!
Törölt felhasználó 2005. 08. 29. 15:06
Előzmény: #2  matgab
Kedves Matgab!
.
Gyakran kapok megrovást a "csürhe" szó használatáért az írásaimban. Ezt ugye az általad említett mosdatlan honfitársaimra szoktam használni. Ők nem írnak a portfolió fórumába, nekik elég a napi részegség és primitív műtombolás. És igen, ők döntik el a szavazataikkal, melyik politikusi csoport fogja a véredet szívni a következő 4 évben.
.
Szeretnék egy régi/új szót alkotni: ELCSÜRHÉSÍTÉS. A jelenlegi politikai és média kurzus - multinacionális lobbi segédlettel - ezen fáradozik. Van erre az emberben hajlam, hogyne lenne! Amikor úgy érzi, hogy semmi sem sikerül, amikor nincs munkája, nincs becsülete, akkor azt mondja: lássuk Uram Isten, mire megyünk ketten! És nekilát! Tönkreteszi magát és a környezetét.
.
Az ember ugye ennél több. Kinek jók ezek a nem gondolkodó inger/reakció alapú állatok? Hát azoknak, akik eleve minket állatoknak néznek, és akik azt szeretik, ha minél egyszerűbben, minél könnyebben vagyunk kezelhetők.
.
Ebbe az ELCSÜRHÉSÍTÉSBE az "egy ember egy szavazaton" alapuló demokrácia belefulladt: nemcsak nálunk, a világon mindenütt. Kellene egy ezzel ellentétes VISSZAEMBERESÍTÉSI folyamat: képzéssel, munkalehetőséggel, közmunkával, ha kell akár gazdasági kényszerrel.
Törölt felhasználó 2005. 08. 29. 15:01
az jobb, ha olyanok döntenek (akarnak dönteni)az ország sorsáról, akik birkáknak tartják az embereket???
Törölt felhasználó 2005. 08. 29. 14:56
Matgab! Az a TÖMEG amelyikkel te találkoztál, leszarja az ország jövöjét (tisztelet a kivételnek). És a tusfürdő... sztem van elég reklám... vagy reklám nélkül megáll az élet, és elfelejtünk fürdeni, meg enni is már?!? Mindez a szülők felelőssége... ki igényesnek, ki igénytelennek neveli a gyerekét... szóval a jövő (még) nem az ő (mi), hanem a ti kezetekben van drág apák-anyák...
matgab 2005. 08. 29. 14:46
Előzmény: #1  portfolio
Emberek!
Találkoztam szombaton A TÖMEGgel! Igen kimentem a parádéra, de csak még jobban elszomorított, hogy ilyen emberek ilyen tömegben vergődnek...És azt is látom, hogy valóban nem kell nekik semmi, csak egy kis Győzike, Heti hetes, meg egy két csodasorozat, és ezzel meg van oldva az összes hétköznapi programjuk...Ünnepek re, meg itt van a PARÁDÉ, ahol birka módjára tömegben lehet dübörgő és egymáson áthallastszodó tam-tam-ra részegen egymás szemetében és egyéb ürülékében fetrengeni, de jól érezzük magunkat, mer tazt mondják, hogy itt jó! A testszagokra nem szoktam kényes lenni, de ami itt volt?! Úgy látszik a tusfürdőket kicsit többet kellene reklámozni...
Na mindegy, találkoztam a TÖMEGgel, akik eldöntik az ország jövőjét, piacot jelentenek a multiknak és meghatározzák az ország jövőjét és gazdaságának irányát...Csodaszép volt...:(

Topik gazda

matgab
4 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek