Ahogyan írtad, nem követem a céget. A tulajdonos változását természetesen a Cégjegyzékbe be kell jegyezni. Fogalmam sincs ki az a Neumann, illetve akit ezen név alatt ismerek, az inkább a kvantummechanikával foglalkozott, mint az Est-tel. Persze, ha az Est-et tulajdonló cég (Park) tulajdonosa lenne, akkor persze, hogy nem kell feltüntetni külön, magánszemélyként. :) Talán ezért is kérdeztem korábban, hogy van-e új tulajdonos, és ki az.
szerintem Mindenki érti, mi a probléma, de nem tudunk erre a kérdésedre megoldást. Talán a jogászok aktiválhatnák magukat, kérem szépen. Hogy lehetséges ez?
vmi csavar biztos van. Jogászok....most nézem, hogy csak a cégjegyzék alapján kombinálunk, mert sajtója se volt, csak mi kerestünk utána Neumannak. Se Bét közlemény, se sajtó hírverés...
na de ha nincs közlemény, akkor nincs tulajváltás? Lehet, hogy a PARK egyik nagy tulaja Neuman úr, és ezért nem kellett jelenteni? Nem, ez is sántít. Jogászok?
A Globtermet eladták. Ha pakkal együtt akkor azért,ha meg változott a pakk helye tehát a Globtermet üresen adták el,akkor meg azért kellett volna közölni! Szerintem.
Igen ez is egy lehetőség, amennyiben hajlandó megtenni és benne volt a csődegyezségben, amennyiben nem, akkor nem biztos, hogy megteszi. Lehet olyan hitelező is, aki már megszűnt, stb.. így az esetek egy részében biztos, hogy bírósági eljárásra lesz szükség.
most nem emlékszem, honnan is tudtuk a tulajváltást, média hozta le? Mert a Bét.hu-n nem találok közleményt róla, vagy vaksi vagyok. De arra emlékszem kb 2 nap múlva már nyoma volt, rá pár nappal meg lezárva.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A