Annyian írnak az utóbbi napokban, hogy követhetetlen, de azért igyekszem. Blackpeter és Vakarcs kollégáktól megváltunk. Elég volt a hangulatkeltő trollkodásból.
Ez találó ! Pont ennyit ér....de annyira drága most a cég , hogy sokkal olcsóbb lenne szűz céget tőzsdére vinni Már ha egyáltalán kéne bármilyen plusz cég a NERnek! De miért is kéne ,mikor Opust es Konzumot is csak összevonják !És azon felül van még 5 tőzsdén lévő cégben komoly részesedésük!
Szerintem meglesz, de engem nap végén a forgalom jobban fog érdekelni az árfolyamnál. Most egyébként megint állóháború néz ki a két oldal között :) lehet, hogy mindjárt kijön még egy BCS interjú?
Nos A konyvet nem kerik ki nekunk. Nyilvanvalo hogy akarni nem akarja. Gondolom nem veletlen plane az e heti forgalom meg ra is tesz. Szemely szerint elorebb nem lettem. B.CS. nem ad el ami pozitivum es nem is tervezi. Mondhatni minden kerdesre valaszolt persze kimerten jol megfontoltan. Viszont a beszelgetesbol levontam azt hogy ha a Vajna vonal lett volna a sztori akkor ha most terv atredezes van. Tehat Vajna vagyona 75 milliard kb igy hasonlo kaliberu szemelybe kell keresni a lehetoseget ami valljuk meg nem sok van itthon. Ezt mar beszeltuk a kavezoba a forumos BCS vel is.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A