A TVK miért nem emelkedik, ha eladták a koromgyárat? Tudja valaki. A NABI persze felment a busz rendfelések miatt...
Törölt felhasználó2000. 05. 28. 22:41
PancserLáma! Megmond tad, megmondtad...de ha 3000-nél bevásárolok, ahogy ajánlottad akkor és azóta folyamatosan... ...m ondd, hol tartanék most?
Törölt felhasználó2000. 05. 28. 21:11
T. Goodman! Egyébként Vakmajom a tutti tippekről is írt...azt is nézd meg... A tutti tippekkel nem az a baj, hogy felveszel egy pozicíót, mégha a piacon óriási eladások is vannak, hanem hogy nem szállsz ki, még akkor sem, ha látod, hogy a beígért tipp csak nem akar bejönni. A reménykedés nem sokra megy. Egyébként a Zalával kapcsolatban érdekes a helyzet, mert eső piacon is jól teljesít az elmúlt 8-10 napban, ami azt mutatja, hogy valakik mégiscsak veszik. Bár lehet, hogy csak amiatt, mert korábban sokat esett...nem tudom... Szerintem a lényeg, hogy a "tutti tippekkel" sokat lehet bukni, ha akkor is hiszel bennük, amikor a piac egyértelműen az ellenkezőjét mutatja. Ha extra profitért kockáztatsz, benne van, hogy bukhatsz is. Mindenesetre én nem veszek azért részvényt, mert azt írják az interneten, hogy valakik nagy tételben venni fogják. Akkor viszont veszek, ha azt látom, hogy valakik nagy tételben veszik, és más körülmény sem azól az ellen, hogy az adott részvényben pozicíót felvegyek. Egyébként nem tudom emlékszel-e, 3000 Ft környékén volt több olyan pletyka, hogy a Zala robbanni fog, mert óriási vételek fognak érkezni...
Kedves Canslim! Kösz az észrevételt, a javítás folyamatban. Az átállás során néhány régi beállítást újra kell eszközölni, kis türelmet és újra rendesen fog működni. A jelszavas beléptetés is normalizálódott, remélem már mindenkinek megfelelő.
Törölt felhasználó2000. 05. 28. 11:16
Na mit mondtam?:)) "Növeli termelését a Grabetta-Keszta 2000 .05.19. 11:22 A Graboplast leányvállalata a Grabetta-Keszta Kft május 15-én folyamatos termelésre állt át, ami azt jelenti, hogy az eddigi heti 15 műszak helyett,heti huszonegy termelő műszakban dolgoznak a győri telephely gépei. A kesztölci habtapétagyártósor továbbra is három műszakban, hétvégi túlórákkal termel. A folyamatos üzem megszervezését az orosz és a nyuga-európai megrendelések növekedése indokolja.A Grabetta-Keszta termélése ebben a negyedévben eléri az egy millió tekercs - 5 millió négyzetméter - tapéta legyártását, ami 49 %-kal magasabb, mint a tavalyi második negyedév termelése volt. A folyamatos gyártás egyben a júliusi-augusztusi szezonra való felkészülést is jelenti."
Törölt felhasználó2000. 05. 27. 16:05
Canslim! Oké volt a Vakmajom cikk! Tökéletes. Én csak a kicsik félrevezetéséről beszélek A Tuti Tippek! Olvastam valahol " Napi Frisss!", hogy a Zala tuti tipp! Biztos 200 edb-os vételi order, Arago, stb. Ezzel szemben mit látok? Valak i(Arago?) elad 100 edb-ot, persze vételi order nincs is, csak mi kicsik veszünk, oktalanul Nos erről mi a vélemény?
De Canslimhoz visszatérve tényleg olyan ez a fórum, mint a szegény ember nadrágja, amit fel akarnak aljazni és végül a sliccet varják össze. (Valamit megcsináltok, más meg nem úgy müxik utánna ahogy szoktott.)
Döme! Bocs, akkor valaki más mondta. De azért a "mintha"-t odatettem :) Láma! 2300-nál én is elkezdtem hinni benne, de nem nagyon.
Törölt felhasználó2000. 05. 27. 12:36
Vakmajom persze nagy V-vel. Hű de sokat írtam most be...:-)
Törölt felhasználó2000. 05. 27. 12:35
Tisztelt Portfólió! Nagyon kwellemetlen, hogy nem lehet új sort csinálni, minden összefolyik!!! Kérem , valamit alakítsatok ezen, mert olvashatatlanok lesznek a hosszabb beírások. (De a rövidebbek is.) Kösz!
Törölt felhasználó2000. 05. 27. 12:33
T. Goodman! "Sose hagyjuk, hogy egy spekulatív üzletünk befektetéssé fajuljon." - Jesse Livermore Ez vakmajom A Tűzoltás dícsérete c. cikkének mottója. A cikk itt van az Elemzések közöztt, ha eddig nem olvastad, feltétlenül tedd meg! Üdv, Canslim
Törölt felhasználó2000. 05. 26. 23:16
menők! Rermészetesen nem számonkérés, de ülök poziban 306-os FOTEX és 220-as HUMET-ban, és hát szeretnék valami bíztatót olvasni tőletek. FDA, INTERNET kereskedés stb. minden érdekel ami idevág Üdv
Törölt felhasználó2000. 05. 25. 16:20
Zoi! Én ilyet nem mondtam
Törölt felhasználó2000. 05. 25. 16:14
goodman: Én soha nem dicsértem a Humet és a Fotex papirokat Én a Graboban hiszek.
Mintha Döme írta volna, hogy a Fotexesek akarnak menni amerikába néhány héten belül. Most ezzel mi van elmaradt? Goodman! A Humet mint láthatod szépen araszolgat felfelé. Bár nekem most nincs :(
Törölt felhasználó2000. 05. 24. 23:18
klubtagok! Régen olvsatam a "nagyok" által eleddig agyondicsért HUMET-ról és FOTEX-ról valami jót. Válasz?
Törölt felhasználó2000. 05. 24. 19:36
Mitörtént? Szaporodi k az ide beirok száma:))) Kéremszépe n mit mondtam? A tözsde emelkedik, az ide beirok száma is megnö. Persze ez nem volna elég ha nem párosulna már-már betegesnek tünő szerénységemmel és átlagfeletti karizmatikus egyéniségemmel. Csak igy tovább kedves barátaim! Na de komojra véve a figurát, mondaná Fábri tanár ur. Egy hétel ezelött azt az infot kaptam, hogy a Grabo ki plastban utazik, saját részvényt fog vásárolni. Akkor nem mertem több okbol is ezt leirni. Mondván, hogy ez baromság és esetleg közröhej tárgya leszek. 1. Ösze omlot az amerikai és a világ gazdasága 2. Nincs a Grabonak most erre lovéja (pénz) 3.No, meg jelszot is kell irni
És tesék mit látok ma? Nincs gond az USA és ezen belül a világ gazdasággal. Esküszöm a szent tapétára itt az esés alja. A grabo pedig elnyomott a Rábacsomagból elég jó áron, a szobeszéd szerint 2980-on a Rába csomagból egy jelentösebb menyiséget. Mitöbb az osztalék miatt ebböl vásárol is vissza. Hova tovább még saját részvény vásárlásra is futja.Magyarul ezek ott Györöt kavarnak mint a fagyigép. Mit mondjak ugyes.....! Hoppá, majd elfelejtettem a harmadik pontott: a jelszot meg majd valahogy meg emésztem.
Törölt felhasználó2000. 05. 24. 17:59
Sziasztok! A NABI-t szerettem volna futtatni egy kicsit,de közben találtam egy elemzést a ConCord lapján.Akinek van e papírból vagy már eljátszott a vásárlás gondolatával érdemes elolvasnia! Tudom , hogy a mostani helyzetben nem rossz taktika a kivárás, de azért vannak kivételek a vásárlásra,és a NABInál jó alkalomnak tünik kihasználni,hogy a rossz hírű(remélem igaztalan)pletykák így lenyomták az árfolyamot!Üdv Rose
Tisztelt Dr. Móré! A cikkek terjedelme és a Tőzsdeklub jellege miatt sajnos nincs módunkban idemásolni a cikkeket. Viszont a Portfólión lehetőség van a cikkek között visszamenőleg keresni. Javaslom e célból a következő URL-t: http://portfo lio.hu/ kereso.tdp Itt beírva a TVK és a Borsodchem szavakat, kiadja a kért cikkeket.
Törölt felhasználó2000. 05. 24. 09:29
kdattila=dkattila T. Portfólió! A jelszót köszönöm. A csusztatáshoz csak annyit:Döme szorgalmazta a jelszót, mert "sokan" a nevében írtak okosságokat.
Tőzsdeklub