Leslie,Egy pár dolog a Rábáról:1. A gyori önkormányzat legutóbbi ülésén úgy döntött, hogy 100 m Ft feletti értéku részvénycsomag eladásáról csak a Közgyulés dönthet. Amire a Közgyulés elé kerül majd az esetleges eladás, azt már mindenki tudni fogja.2. Buszgyártás valóban ígéretes, de hogy mennyire, azt többek között az áprilisi tender mutatja majd meg. Egy dolog venni egy licenset és buszt gyártani, a nehezebb feladat azonban mindig az értékesítés.3. A honvédségi tender egyenlore szintén csak pozitív jövoképet jelent, de még nem konkrét megrendelést. Ezért ezt is elég nagy diszkonttal kell kezelni.4. A Rába kritikus pontja a motorgyártás, ide lenne a legsürgetobb a stratégiai partner bevonása.5. Az elso negyedéves eredmények nem lesznek túl erosek, a hírek szerint kevesebb megrendelése van a cégnek.Összegezve csak azt akartam mondani, hogy szerintem nem feltétlenül alulértékelt a papír. Az árfolyamot elsodlegesen a stratégiai partnerrel kapcsolatos spekuláció fogja mozgatni (akár üzletági, akár cégszinten). Negatív tendenciát ad, hogy sok befekteto vett Rábát, és elobb-utóbb megunják a várakozást, ebbol adódóan a közeljövoben eladói piacot várok. Fundamentális átértékelés szerintem csak konkrét bejelentés után lehetséges.
Tőzsdeklub