"Érdekes ez a kettős mérce, amit alkalmaznak az opival szemben egyébként:" Nincs itt semmi látnivaló, sokan az itt megsokszorozott pénzüket vitték át más részvényekbe így értelemszerűen a megváltozott érdekeiknek megfelelően próbálnak ráerősíteni az ellentétes irányú mozgásra. Jelenleg az az érdekük, hogy ott emelkedjen az árfolyam, itt pedig lehetőleg olcsóbban tudják visszavenni a korábban eladott részvényeiket, de legalább alacsonyabb emelkedést követően, mint amit addig sikerül elérniük máshol. Ez tulajdonképpen ennyire egyszerű, nincs itt semmi nehéz kérdés. ;-) Viszont nehéz (inkább kellemetlen) kérdéseket ezzel kapcsolatosan én is tudnék gyártani... "Ó, amúgy, ha a 4IG az opi leányvállalata, akkor nem minden profit onnan az opié és annak részvényeseié? Csak kérdezem)" Célszerű megvizsgálni a tulajdonosi szerkezetet és a jelenlegi profitot ... ennek a "nehéz kérdésnek" a megválaszolásához. Amúgy most legálabb megtapasztalhatjuk azt, amit a telekomosok átéltek, amikor mi emelkedtünk. Nyugi nem csak te és én gondolom ezt a részvényt 500 forint körüli szinten jó vételi lehetőségnek. Most hogy itt tartunk legálabb azok is részesei lehetnek a sikereknek, akik "végiganyázták" ezt az időszakot, bár szerintem lehet, hogy ők a továbbiakban is csak a megfelelő pillanatot várjak majd egy shortra. Mondjuk az, hogy egy két közkedvelt figura felszívódott (pl. utópia) számomra másra utal. ;-)
UI: Az általad említett "szenilis öregasszony" kérem kíméljenek...
OPUS Global Nyrt.