benne van a közleményben:A Társaság a VIRESOL Keményítő- és Alapanyaggyártó és Forgalmazó Korlátolt
Felelősségű Társaság (székhely: 3271 Visonta, 0158/5 hrsz.; cégjegyzékszám: 10-09-036117;
korábbi nevén: VISONTA PROJEKT Ipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság; a továbbiakban: „VIRESOL Kft.”) üzletrészeinek 51%-át előreláthatólag 2018. szeptember 15.
napjáig szerzi meg.
A Tájékoztatásban ismertetett további tőkeemelések tervezett zárására a korábbi bejelentésekhez
képest egy későbbi időpontban, várhatóan 2018. október 15. és november 30. napja között, a
folyamatban lévő átvilágítások lezárását és a céltársaságokkal megkötni tervezett szerződések
értékelését követően kerül sor ezek alapján a Visona 09.15-ig, a többi pedig VÁRHATÓAN 10.15 ÉS 11.30 között lesz beapportálva
Írjál gyakrabban MANOPI, két séta között! :) Kell a lelkesítésed! Én is nagy sétás vagyok amúgy... Csak néha amit itt olvasok, elveszi a kedvem. Mert én azért magasabbról vagyok benne. De igyekszem hosszabb távra tekinteni.
1) Ofő most jött vissza szabiról. Lehet egy két dolgot másképp szeretne és most erre kell idő. 2) A cégek értékelése elég komoly meló. Simán benne van, hogy egy mészi és mészi jóval összetettebb céghálós dolog, amit nem lehet csak úgy lazán felmérni vagyonilag. 3) Bármi más! :D
mondjuk azért valamennyire kalkulált mindenki ezekkel az időpontokkal, én is adnék el valamikor 2800 dbot, mert be kell fizetnem valamit, na most minél magasabban van az ár annál kevesebbet kéne eladnom...még ráérek vele okt 15-ig, de akkor is...na...
OPUS Global Nyrt.