Na ezeket jó olvasni, mert kicsit megnyugtatja az embert. Nekem
sajnos nem a virtuális nyerőm apad... :( Viszont nem akarom bukóban
dobni. Nem vagyok olyan tapasztalt tőzsdés, a TA-hoz nem értek, viszont
fundásan nem akarom elhinni, hogy az ország lassan leggazdagabb
emberének birodalmának részvényei egy 2/3-os győzelem után ne
jelentenének értéket, miközben bővülnek, és jönnek az újabb apportok. Csak
ezzel nagyon nehéz összeegyeztetni, amit hetek óta látok az
árfolyamban. De bízom benne, hogy csak alakul majd a dolog, ahogy
olvasom voltak már korábban is ilyen totyorgós, lecsurgós időszakok az
Opusban.
Na meg ezt a tegnapi hírt a Simicska- birodalomról se rakjuk hátra a polcra.Gondoljatok bele az a nagy,éhes szájjal bíró slepp,ami kiszorul az elmúlt években a közpénz öntésből.Újra megcsillannak a nagy számok a szemekben.Nagyon éhesek és mohók lesznek!Gyarapodik a birodalmunk és ezeknek gyors és sok pénz kell:) Ugyan ki venné meg ezeket a cégeket.Lali bá átadja a kormányrudat Lölő kapitánynak.
Akinek van epp papirja, fuggelenul attol, hogy hol szallt be, egyarant bukik, ha megy le az arfolyam. Szerintem a virtualis nyero apadasat nezni sem kellemes....En csak arra akartam utalni, ha ep 925ot mantraznak egyesek, akkor nem biztos, hogy rovidtavra jo dontes akkor 810en beszallni, de ennek a forditottja is igaz (raadasul hatvanyozottan).... ha megint kisgoodbye-t, meg hullo kest emlegetnek, meg jon a questorozas es budacashezes, nem feltetlenul bolcs dontes dobni mindent (foleg nem bukoban)....Amit meg most latunk, az, hogy extrem alacsony a forgalom, es raadasul extrem merteku az informaciohiany a ceg jovojevel kapcsolatban. Es ezt az informacios bizonytalansagot arazza most ez a kisbufi marinenikre es kisbufi minispekakra zsugorodott nyari piac.....
Hu annak egy tetemes resze kerul majd a holdinghoz. :) ha a brusszeliek (nemetek/franciak) meg penzt akarnak vissza -mert a jol bejaratott csatornaikag a gonosz zorbann dikpopulista modon sajatra cserelte-, akkor jojjenek es reszesedjenek! ;)
Hát ez az, az üzlet a lényeg. És abban benne van az, hogy tájékoztatom a részvényeseket, tulajdonostársakat. Nem azért mert simizik a buksim az Opus topicban, vagy csúnyákat írnak rólam, hanem mert érdekel, hogy hogy árazza a cégemet a piac...
Nem kell semmiféle könyörgéssel foglalkozni, a vállalt kötelezettségüknek kellene eleget tenni, a februári RK (B) pontja alapján ugyanis vállalták, hogy folyamatosan tájékoztatják a befektetőket a tranzakciók állásáról.... Erről szól a kérés, semmi többől.
OPUS Global Nyrt.