Ezt Én sem értem.Komolytalan az egész.Intézményi befektető ebbe biztos nem vesz bele.Az hogy 5-7%esik az vicc.Nem normális egy prémium kategóriás részvénytől.
Befejeztem mára politizálást mert sok embernek a lelkiismerete nem bírja...a kérdés"Vita téma Opiról: mindenki azt hiszi, hogy azért zuhan, mert nagy a választási kockázat...és ha azért zuhan, mert a "biztos" Fidesz győzelem után nem kell semmit behozniuk a cégbe és bennfentesek adják?"
Ennél már csak az lenne kiábrándítóbb, ha kiderülne, nem is shorteladásokról van szó, hanem vki kiszáll. Rem, JGnek megküldi Viktor a selyemzsinór. Égetik Lölő pénzét, ő meg nem tesz ellene semmit. R. 525
S vajon miért nem fogja az egekbe lőni... szimpla bizalom vesztés. S akkor 611 + - 50Ft-nál lehet Lölőnek papírt adni. Olcsóbb így mint az árfolyam szabályozás. A másik eshetőség Egekbe fel, mondjuk max 8XX-9XX-ig s 700ig visszacsorgás Június 30.-ig. Mondjuk 2-4 alkalommal mesterségesen levinni apportálások ellenértékének megvalósításához...
Ezredik cumis nap. Short visszavetelben se nagyon bizhatunk,rohogve es kenyelmesen visszaveszik barmilyen szinten,ahol beall vevonek. Eleg csak bemutatni a 10k vetelt,es mar boritjak is ra ujabb es ujabb eladast es esest generalva. Kanaan van a shortosoknak.
OPUS Global Nyrt.