Kedves Gyuripapa! Azért itt a fórumban Te is érzed a zúgolódást, ugye? Most nem károgók vannak itt, hanem kissé csalódott tapasztalt vagy kevésbé tapasztalt kisbüfik. Azt azért Te is látod ugye, hogy a bejelentés előtt nem volt ekkora zúgolódás. Mindenki bízott. A jelentés napján még jobban bízott mindenki. Most pedig az értetlenség az úr. Te gondoltad volna Gyuripapa a bejelentés napján, hogy 724-ről 1 hét alatt 630 lesz? Szerintem sok tapasztal rókát is meglepett ez a lépés. De nyilván a tőzsde ilyen. Tisztelettel: Almafa
Köszi mindenkinek. RC nem enged be, vagyis nem küld sms-t. Hát ennyit arról, hogy az mindig megy, az OTP meg sokszor nem... Írásban várom, mert elvileg jan. 31.-ig ki kellett volna küldeni mindenkinek...RC lehet, hogy nem küld írásban, de OTP-nek kéne...
Gyerekek,erre csak neha nezek ra,de ez most komoly? Bejelentik hogy tobbszorosere no a cegertek,es ket nap mulva kevesebbet er,mint a bejelentes elott? Ez lenne a mindenhato piac mukodese? Hat szerintem nem,ez nem piac,hanem egy rohadt nagy szar!
Pakkom fele nekem is 724-ről van, 689 az átlagom és én is teljes tőkével vagyok. Véleményem szerint csak idő kérdése hogy nyerőbe forduljon. Én arra szavazok hogy kitartás! ;)
Hülye voltam a 724-es vételemmel ezek szerint. 760 körül volt a csúcsa az árfolyamnak 3 hónapon belül. Az a baj, hogy nem tudok már hígítani, mert mindenemet beletettem sajnos. Szerintetek , hogy érzitek meddig eshet le az árfolyam ? Köze lehet a közelgő választásoknak a lecsorgáshoz vagy úgyis egyértelmű, hogy a fidesz fog nyerni.?
OPUS Global Nyrt.