És lássuk be, egy 300 yardos hosszútávú befektetést (kb 10 év megtérüléssel) úgy meghozni, hogy itt kiszámíthatatlan mikor kapnak különadót, különtörvényt, vagy kiemelt figyelmet... khm. Nem véletlen várnak az eredménnyel, 1st qrtr végéíg. Választás után legalább a következő 4 évre "stabil" a pol háttér, de lhet az 8 is. Az persze egy alt. verzió lenne, hogy hagyják bejönni, tönkreteszik majd féláron megveszik.
Sztem teljesen igazad van, és aki komolyan gondolkodik, az eddig is tudta, hogy az az indikatív ajánlat egy nagy semmi. Konzum a rendőrök teleltetésére sem indult meg, hát bedobtak vmit gyorsan. A mai hír App.ban sem csinált limityet. Ideje lenne a fiúknak összeszedniük magukat. R. 618
Biztos, hogy megvannak az ezközeik, ugyan úgy mint a többi vevőnek. Az egyetlen érv a felsoroltak közül amivel 100% ig egyetértek az ez: 3: Az új vevőt nagyon is érdekelni fogja, itthon tárt karokkal várja -e!!
1: Egy ilyen jellegű tranzakciót a GVH-nak is jóvá kell hagynia. 2: Lehet, h a norvégokat nem érdekli kinek adják el, de nekik is jobb ha EU-n belül marad a pénz. 3: Az új vevőt nagyon is érdekelni fogja, itthon tárt karokkal várja -e a bármire képes politikai 2/3. 4: Azt csinálnak amit akarnak, és nagyon is hiszem, hogy meg vannak az eszközeik, hogy befolyásoljanak egy ilyen tranzakciót. 5: A mátrára sem volt pénz, mégis megvettük a nagyrészét. Ott is ment a duna, hogy hát Lőré nem, meg majd jönnek a gazdag csehek, meg mások. Én biztos vagyok benne, hogy a magyar üzletrész többsége, magyar érdekeltségben fog landolni. A fenti és még vagy egy csomó érv miatt. 6: Simán sorost is kiálthatnak a cseh milliárdosra, és máris nincs üzlet.
nem kövezlek meg, én legalábbis és most a SPAR-os bevásárlásban nagyobb potenciált látok...aztán ki tudja lehet a Lázárék kiszállása a CBA-ból és a COOP gyengélkedése tudatos és valami sokkal nagyobb készül ML boszorkánykonyhájában...
Reggel volt mindkettőben egy gyenge próbálkozás a leöntésre, hogy követjük e az Amcsi piacot? Remélem nem követünk senkit, mert semmi értelme sem lenne. A bét lehet leköveti kis részben, de abba nekünk csak 1.6% beleszólásunk van. Javítsatok ki ha már több.
Most lehet hogy utálni fogtok, de szerintem ez a Telenoros téma engem nem győzött meg annyira, túl nagy falatnak tűnik. Főleg úgy, hogy a Norvégok magasról sz@rnak a MO-i politikai "nyomás"-ra, nem érdekli őket. A másik, hogy nagy lesz a verseny, már 3-4 vevőjelöltről hallani, nem lesz ez olyan egyszerű szvsz. Attól még tartom a pappert és remélem elindul, de azért legyünk reálisak. Lehet megkövezni....3.........2.........1 :D
Fel-le szállok, türelmetlen vagyok. Amíg nem megy a gyors, addig hullámvasutazok. Kicsi pénzzel muszály ügyesnek lenni. Persze nem mindig sikerül. Ha 50 Ft-ról lennék, én is nyugodt lennék, mint nyúl a hurokban, de így...
Manopi mester szvsz március végéig ez a gyors kirobog az állomásról. Lehet a mobilnet mellé egy kis ingyen mobilozás is jár, ha érted mire gondolok. :) TELE(nor) lesz a vonat, ha felszállunk rá. Vagyis már rajta ülünk.
OPUS Global Nyrt.