"vegyél Telekomot. Ha szerencséd van, 2072-re eléri a 495-ös árfolyamot
és felveheted a nyereségedet anélkül, hogy elvinné azt a tranzakciós
illeték. " :))))
Szerencse, hogy kevesebb mint 1%-al nőtt a részvényszám arról nem is beszélve, hogy milyen áron is történt mindez. ;-) Nem 0,78 Ft-os papírok voltak ezek... Bár tény és való, hogy valaki nagyon rájátszik erre manapság. Majd a jelentésben szereplő számok alapján eldöntjük, hogy kinek volt igaza. ;-) Holnap végre február. ;-)
És eljött a tuti beszállók kora. Mindenki szépen üljön le, gondolja át a tervét és vásárolgasson. SZVSZ a jövöhét végéig van erre lehetősége. Talán addig nyomott lesz az árfolyam.
Törölt felhasználó2018. 01. 31. 10:11
Üdvözlöm itt újra a megjelenteket ! Látom megint szépen egybegyűltünk és siratjuk az elhunytunkat. Nehéz lesz ezt feltámasztani sajnos. A sok Mainéne csak elad, hadd agyja, hulljon csak a férgese ! Javaslom, hogy ma mindenki hajingálja el végre és essen ki innen aki nem idevaló, menjen vissza a tűzhely mellé. Igazatok van teljesen ! HULLJON MÁR A FÉRGESE !!
Hát.... 4. Napja szimulalom az opus árfolyamot. Esek kelek. Most pl reggel 10tol sikerült inni reggel 5ig. Aztán most újra 10 van.... érthetetlen mert itt egy sör előttem :)
Ez kiváló zsákolási ár. Vegyétek. Már én is kifogytam. Emlékezz amikor ősszel írtam ide november körül, hogy a nagy megindulás előtt még lenéz 600-620 ra vagy 560-580 ra. Majdnem kitiltottatok innen :D akkor most mondjam, azt , hogy igazam lett? :P Én 1500 alatt tuti nem adom el.
OPUS Global Nyrt.