Óvatosan megpróbálok válaszolni. 708 Huf-nál szálltam ki 23% nyereséggel. Vissza is szálltam a vevő oldalon...Ma is van OPUS részvényem. Annyi mínuszt kaptam, hogy na. Sőt Tollkordással is megvádoltak. Én buta azt gondoltam, nem diagrammal, hanem a tőzsdén bizonyítottam a véleményem nem üres fecsegés... Az oldalnak köszönhetően (a véleményem miatt) esett a népszerűségem.. Ezek után ki is meri normálisan a véleményét elmondani. Ahogy figyeltem ez nem csak az én esetemben volt.. Jöhet a "_" .
"Sziasztok ! Megtudja valaki mondani h milyen hir volt az ami kimozditotta a 200 arfolyamrol a papirt anno es utanna birt 4x ni az arfolyam egesz 805 ft ig. ?!" Ennél könnyebbet nem is lehet kérdezni. :) 185-nél mondta ki Pomperj a híres "Kissgoodbye"-t, és óriási eséssel riogatott itt a fórumon. Ettől úgy megijedt az árfolyam, hogy először 330 körülig, majd 805ig szaladt ijedtében. Nem vicc, tényleg így volt. :) Tényleg kihalt a fórum, emlékszem 200 körül is pont ez volt. Meg is lehet nézni az eredményét... Tényleg arra pályáznak, hogy mindannyian eldobjuk Opust, és érdektelen legyen számunkra. De a cégben/sztoriban hívő ember nem tesz ilyent. :)
Most értem haza... Meglepődve látom: 03.31 - 16.16-ig ha jól számoltam: 15 hozzászólás (bejegyzés !) A Topikban nem is vagyunk !!! Hát sikerült ???...426 milla mellett..673 HUF Jöhet a "_"
Volt mindenféle vélemény, hogy a heti nyilatkozatok mennyire voltak szerencsések. Opinak úgy tűnik nem. De, ha valóban karbantartják az árfolyamot, akkor a karbantartóknak igen, mert így lényegesen egyszerűbb dolguk lett. A jó hírem az, hogy innen viszont újra a topiklista elejére kerülni, illetve bluechipekkel versengő volumenekkel emelkedő pályára állni már csak hír hatására lehet. Ennyivel kényelmesebb helyzetben lettünk: muszáj lesz bedobniuk egy pozitív hírt, hogy lenyomjuk a feltörekvőket, akik elviszik show-t. (persze logikailag van még másik két verzió is, de azokat egyenlőre hagyjuk :) )
OPUS Global Nyrt.