El tudom képzelni h.egy újabb bukott budacashes bróker, aki miután norbi papírjainak kezdeti felbeszélése, majd a bukta sen hozott nekik a cégbezárás mellett semmi jó és még mató uncsitesónának magánbankjához sem kellettek, mert ugye ott az a csapat javarészt mint "felelős" üzletkötő elvileg. itt unatkozik.. amíg egy fhb-nál mondjuk felelős felsővezetéssel napi szinten beszélő emberek, jogász, főkönyvelő, adózási vezető nem tehet meg szakmai alapon magától értetődő dolgot és a Tamás azt mondja neki ott mint a bank tulaja h.várj erről még beszélek Ádámmal (matolcsy egyik fia..)... ez a sztori érintetttől érkezett infó is lehet akár. de lehet csak én találtam ki.. ja nem! így volt. addig nem kell csodálkozni ha netán sortolgatnak itt is kicsit, meg azon sem ha öntögetnek, mert átmeneti időszakok kellenek. konzumnál is volt ilyen. itt is meg lehe mondva ez h.tartsátok itt most kb. nagy valószínűséggel ezt látjuk!
Maga itt nem sok vizet zavar. Idejön, bosszantani akar, de csak sajnálni lehet, ha ezek a beirások magának örömet szereznek. Valószínű, az életben is ilyen kiállhatatlan. Szerintem jobban érezné magát, ha megprobálna örülni.
Vannak érdekes dolgok a listán, pl nyomtatópapír 4.5 millióért, autójavítás 4.8 ért, még laptopokat, telefonokat, monitorokat is "mi" veszünk a roszatomnak. De a legnagyobb tételek: dokumentáció készítés, 30 milliárdért, és másfélért.
A legnagyobb lehetőségebben van, a legjobb opust shortolni, mert esik mint a kő. Már hetek óta ez megy. Short és short. Nem bír felémenni a 800-nak. 800 óta folyamatosan shortolódik. Már sokadik alkalommal. De vajon Lölőke tudja ezt? Ez itt a kérdés. Csak nem megegyezés volt a randommal?
Az elmúlt hónapokban sok ilyen hozzászólást hallodtunk már. Pomperj 200-250 közötti... Csak hogy a legtapasztaltabbat emlìtsem. De kikoptak. De biztos jobban tudod s másban nagyobb lehetőség van, ìgy azt tanácsolom hogy támogasd személyeddel az(t)(okat) a fórumosokat.;-) s várunk vissza a mégis fentebb leszünk;-)
OPUS Global Nyrt.