és ugye megy -az ember ritkitás -de csak kevés magyar marad.mert kárpát medencét a magyarok kapták és nem más nemzetek.a többi kiirtodik.és a földön sem sokan maradnak
dehogy várom -csak figyelem hátha minden évben ugyanaz és amugy nordnál is figyelek mert ők nem hitegetnek igaz nem is csinálnak semmit de ha mégis valamikor akkor nagy felpatt lesz ott-itt meg csak igégetnek ugy mint orbán és közben csak elvesz.de megmondta perez magyarországot megvettük ez nem tünt fel a magyaroknak -pedig minden bizonyiték a szemünk előtt -történik
Mi[csoda]?😉 Örök hiba:nagy várakozással tekintünk elé mindazoknak amiben [azt hisszük], hogy bízhatunk, hietünk..😭 Az egész placc[tiszt.kiv.] egy nagy pochoya😔🤣
Változatlanul és határozottan elvárja a kormány,
hogy mindenhol legyen ATM, és azt is, hogy abból 300 ezer forintot ki
tudjon venni a lakosság ingyenesen.
Sziasztok, üdv mindenkinek! Árupiacon, nemesfémpiacon illetve külföldi részvényekkel és indexekkel szeretnék kereskedni! Ki melyik brókert ajánlaná elsődleges szempont a brókercég elérhetősége és a céggel való kapcsolattartás ha valami probléma adódna? (Eddigi tapasztalatok: Voltam Ersténél pár éve az halott ügy ilyen téren. Voltam Trading212nél ott kicsit nagyok voltak a spread-ek illetve most vagyok az XTB-nél de az kegyetlenül xar heti szinen van valami probléma, a magyar callcenteres terel, sajnálkozik aztán a semmiből benyögi fél év után hogy van valami számla kapcsolattartóm meg ilyenek és ő majd keresni fog, 2x okoztak nekem anyagi kárt a másodikat elismerték de se tájékoztatást se visszautalást nem kaptam illetve nekem elég sunyinak tűnik az oldal.) Válaszotokat előre is köszönöm! :)
Kisbüfik topikja